BRUKA NA MARAKANI: Stošiću žena zabranila da dođe u Crvenu zvezdu
Foto: Fonet

ODBIO TERZIĆA

BRUKA NA MARAKANI: Stošiću žena zabranila da dođe u Crvenu zvezdu

Fudbal -
Pod pritiskom porodice nekadašnji fudbaler crveno-belih odustao od preuzimanja funkcije sportskog direktora

Vlada Stošić iz porodičnih razloga nije spreman da prihvati ponudu Crvene zvezde i postane sportski direktor. Posle razgovora sa Zvezdanom Terzićem i Svetozarom Mijailovićem koji su trajali dva dana nekadašnji član zlatne generacije crveno-belih iz Barija i Tokija odlučio je da odbije voljeni klub.

Njegova supruga Alisija, inače Špankinja, nije bila spremna da sa dvoje male dece napusti porodičnu kuću u Sevilji i preseli se u Beograd.

Dva razgovora"Imao sam dva ozbiljna razgovora s direktorom Terzićem i predsednikom Mijailovićem. Predstavio sam im svoje ideje, koncept i planove i objasnio kako sam tri godine radio u Betisu i uz mala ulaganja stvorio moćan tim. Posle toga sam zvao suprugu, ali mi je rekla da nije spremna da dođe u Beograd. Juče sam teška srca rekao Terziću da ne mogu prihvatiti njegovu ponudu", rekao je za Kurir Vlada Stošić.

Nekadašnji fudbaler u Sevilji živi mirnim porodičnim životom i veoma je vezan za suprugu, ćerku i sina."Velika je čast što sam dobio ponudu i poziv od moje Crvene zvezde. Pokušaću još jednom da ubedim suprugu kad se vratim u Španiju, ali to je veoma komplikovano. Mnogo mi je žao i nadam se da će se u budućnosti, kad deca porastu, konačno sklopiti kockice između mene i Zvezde. Bez obzira na to što sad ne mogu da prihvatim posao, Crvena zvezda će u meni imati svaki vid pomoći", zaključio je Stošić.Otpao i VidakovićDa je kojim slučajem Vlada Stošić postao sportski direktor Crvene zvezde, nema sumnje da bi trener ekipe postao Risto Vidaković, jer su njih dvojica sarađivali u Betisu.

RAJEVAC, FILIPOVIĆ ILI PIŽONKako Kurir nezvanično saznaje, Crvena zvezda će novog trenera dobiti za vikend. Trenutno, podjednake šanse da sednu na klupu crveno-belih u novoj sezoni imaju Milovan Rajevac, Zoran Filipović i Vladimir Petrović Pižon.Iz senke šansu čeka Ilija Petković, dok su dolazak Milorada Kosanovića sprečile Delije. Velika želja navijača Milorad Božović ima unosnu ponudu ruskog drugoligaša Tjumena iz Sibira, ali će se najverovatnije odmarati do decembra jer želi da reši zdravstvene probleme.

MRKELA SAD GLAVNI KANDIDATPosle odustajanja Vlade Stošića prvi kandidat za novog sportskog direktora Crvene zvezde postao je Mitar Mrkela. Nekadašnji fudbaler Zvezde i OFK Beograda boravi trenutno sa omladinskom reprezentacijom na Novom Zelandu i zaposlen je u FSS. Kako saznajemo, on razmišlja da li je za njega bolje da napusti siguran posao u Savezu i prihvati stres i veliku odgovornost koja ga čeka u Crvenoj zvezdi. Mitar Mrkela bio je dve godine direktor omladinske škole crveno-belih za vreme predsednikovanja Dragana Stojkovića Piksija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track