CAKOVIĆ O UKLANJANJU ZASTAVE U ALBANIJI: Nisam heroj, to bi svako na mom mestu uradio
Foto: Crvenazvezdafk.com

Vilson posetio Crvenu zvezdu

CAKOVIĆ O UKLANJANJU ZASTAVE U ALBANIJI: Nisam heroj, to bi svako na mom mestu uradio

Fudbal -
Caković je prošlog vikenda na utakmici Apolonija - Tirana oteo zastavu koja veliča veliku Albaniju od jednog huligana koji je utrčan na teren

BEOGRAD - Golman Apolonije Vilson Caković posetio je danas Crvenu zvezdu, a na Marakani ga je dočekao potpredsednik kluba Slaviša Kokeza.Caković je prošlog vikenda na utakmici Apolonija - Tirana oteo zastavu koja veliča veliku Albaniju od jednog huligana koji je utrčan na teren. On je ispred srpskog golmana razvio zastavu velike Albanije, na kojoj je pisalo "Nema Albanije bez Kosova i Čamerije". Uprava Apolonije je potom suspendovala srpskog golmana. "Videli ste i sami šta se desilo. Igrali smo na našem stadionu, a navijač protivničkog kluba je preskočio ogradu i neometano ušao na teren. Imao je mogućnost da stane bilo gde, ali on je stao tačno ispred mene i baš tu je raširio zastavu. To je svakako bila provokacija, jer on je znao da sam ja Srbin, koji je ostavio dobar utisak svojim odbranama", rekao je Caković za zvanični sajt Zvezde i nastavio:

Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

"Osećaj koji je usledio je neopisiv. To je mali stadon, ali veoma akustičan, i dve ili tri hiljade ljudi je počelo da me vređa, psuje, i da skandira "ubij Srbina". To je trajalo sve dok nisam stigao do svlačionice, jer odmah nakon što me je trener zamenio, otišao sam u svlačionicu umesto na klupu. Nisam junak, mislim da bi svako na mom mestu tako postupio, i ne vidim u tome ništa herojsko".O daljim koracima u profesionalnoj karijeri Caković, za sada, nema šta da kaže, a ističe da postoji šansa da trenira sa Crvenom zvezdom, u kojoj je ponikao. "Ne znam, videćemo šta će biti dalje. Da se vratim dole, nema šanse. Nadam da ću ostati ovde. Prošao sam sve selekcije Crvene zvezde, imao sam tri godine potpisan profesionalni ugovor sa Zvezdom, i nosim veoma lepe uspomene“, izjavio je Caković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track