ĆIRO BLAŽEVIĆ: Srbija bi sa mnom bila prvak sveta!
Foto: Rojter

Uveren u uspeh

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Srbija bi sa mnom bila prvak sveta!

Fudbal -
Ti fudbaleri nekako mekano ulaze u mečeve reprezentacije. Trebalo bi da ginu, da znoj lije sa njih, da se bore dokle god imaju snage, da bar borbenošću zadovolje napaćeni narod ako već nema rezultata, rekao je hrvatski stručnjak

Poznati fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević pogrešno je verovao da Srbije može da pobedi u Portugalu u utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. Poraz izabranika Radovana Ćurčića (2:1) razočarao je mnoge, pa i slavnog trenera.

"E, moj sine, zaj..ao sam i sebe i vas neki dan... Rekoh vam da ćemo da pobedimo, ali opet izgubismo. Posle svega, duboko sam razočaran. U tome i jeste najveći problem "orlova". Ti fudbaleri nekako mekano ulaze u mečeve reprezentacije. Trebalo bi da ginu, da znoj lije sa njih, da se bore dokle god imaju snage, da bar borbenošću zadovolje napaćeni narod ako već nema rezultata... Čitam i čujem kako ih u Srbiji nazivaju dunsterima, a raja je uvek u pravu."

Blažević je u nekoliko navrata izjavljivao da bi on bio najbolje rešenje za klupu "orlova". Na pitanje da li i dalje to smatra, popularni Ćiro odgovara.

"Sigurno! Sa tom koncentracijom talenta, uz moje znanje i iskustvo, pa - bili bismo prvaci sveta! Imate strašan tim, ali ga treba ukomponovati. Igrači moraju da se motivišu, a ko to bolje zna od mene?!"(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track