ČOVIĆ OPTUŽUJE FK PARTIZAN: Parama s Kosova plaćali ste sudije
Foto: Dragan Kadić

Novi front

ČOVIĆ OPTUŽUJE FK PARTIZAN: Parama s Kosova plaćali ste sudije

Fudbal -

Bojan Radovanović, član UO crno-belih, zna za kog igrača i arbitra je bio namenjen taj novac, precizirao je predsednik kluba s Malog Kalemegdana

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, odgovarajući na pitanja navijača, optužio je FK Partizan da je novcem s Kosova plaćao sudije!Čović je veoma otvoreno odgovarao na mnoge škakljive teme koje su otvorili fanovi crno-belih. Da li se novac s Kosova i Metohije čuva za dovođenje Teodosića glasilo je jedno pitanje.

- Odavno je potrošen, ali na vašu žalost ili sreću, u jednom drugom klubu i kroz neke druge aranžmane i transfere, pa čak i za potkupljivanje fudbalskih sudija kako bi se Zvezda pobedila, o čemu je javnost bila više puta obaveštavana, ali ništa. I da ne bude zabune, nisu ni Crvena zvezda, niti ranije FMP u pitanju. Zato to pitanje morate da postavite na ovu Tviter adresu: #pitajteBojanaRadovanovicabivsegclanaUOFKPartizan. Verujem da ćete dobiti detaljan i precizan odgovor za kog igrača, kom sudiji, i sve ostalo što vas zanima. Ili njega ne smete da pitate? - glasio je Čovićev odgovor.- Gde su pare s Kosova? - bio je uporan navijač.- Uputite se ka Carevoj ćupriji i tamo odmah pored hipodroma postoji jedan hotel, koji je zaista prestižan, vidi se da je utrošeno dosta novca u njega. Tamo na portirnici pitajte da li možete da razgovarate s gospodinom Radovanovićem. Od njega ćete dobiti odgovore vezane za taj novac.

Pekmen široke rukePEKOVIĆ MI PLATIO RUČAK!Čović je otkrio i da je famozni ručak s Nikolom Pekovićem pao na teret predsednika ljutog rivala:- Naravno da je platio Peković. Ne znam zašto se oko tog ručka podigla tolika prašina. Taj gest, odnosno više reakcija na taj ručak, možda vam najbolje govori koliki je stepen nezdrave netrpeljivosti među nama. Ali neki koji vole da sole pamet iz daljine napravili su ovakvu atmosferu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track