Potpredsednik Vlade optimista

(KURIR TV) DAČIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Trijumf nad Moldavijom, možda i ključan na putu ka Mundijalu

Fudbal -

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je fudbalskoj reprezentaciji Srbije na pobedi protiv Moldavije u kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo i ocenio da je to bilo dobro izdanje srpske reprezentacije.

"Mislim da je ovo bilo dobro izdanje naše reprezentacije. Možda je ovo bila i ključna utakmica za razvoj događaja u ovoj kvalifikacionoj grupi i drago mi je što smo pobedili", rekao je Dačić novinarima u Kišinjevu.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Kišinjevu Moldaviju sa 3:0 u drugom kolu Grupe D i tako ostvarila prvi trijumf u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

On je dodao da je Srbija tom pobedom stekla "moralnu prednost" u odnosu na neka druga vremena i u odnosu na utakmice u kojima je bila favorit.

"Treba pobeđivati u onim utakmicama gde smo sigurno favoriti, a plašiti se onih jačih, tako da smo imali dobru situaciju i ja čestitam", zaključio je Dačić.Srbija će za tri dana u Beograd u trećem kolu kvalifikacija za Mundijal dočekati Austriju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track