DAN ZA ISPUNJENJE OBEĆANJA: FSS nastavlja da deli opremu, na redu je istok Srbije
Foto: FSS

Stiže oprema

DAN ZA ISPUNJENJE OBEĆANJA: FSS nastavlja da deli opremu, na redu je istok Srbije

Fudbal -

Rukovodstvo FSS donelo je na sednici Odbora za hitna pitanja odluku o inteziviranju akcije dodele sportske opreme klubovima širom Srbije.

Posle nedavnog boravka u Surčinu i Lučanima kada su mnogi klubovi iz tog regiona, u skladu sa predizbornim obećanjem predsednika Slaviše Kokeze, dobili velike količine opreme i lopti, akcija se nastavlja već u utorak, 18. oktobra u Prokuplju, kada će svi klubovi iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina dobiti kontigent opreme.

U Plavoj sali Sportskog centra u Prokuplju (15,00) blizu 50 klubova dobiće kontigent opreme koji će, pre svega mlađim kategorijama, omogućiti normalan i uspešan razvoj.

Ispred OFS Lebane opremu će dobiti fudbalski klubovi Radan, Jedinstvo (Bošnjace), Jablanica (Medveđa) i Radnički (Pertate), dok OFK Merošina broji čak 15 klubova koji će dobiti vrednu opremu, Zemljoradnik (Balajnac), Rasovača (Donja Rasovača), Mladost (Biljeg), Naisus (Rožina), Padina (Padina), Borac (Azbresnica), Rad (Merošina), Sloga (Jovanovac), Dobrič (Brest), Banaćanin (Aleksandrovo), Arbanasce (Arbanasce), Jugovići (Jugbogdanovac), Baličevac (Baličevac) i Koprijan (Gradište).

Oprema ide i klubovima iz OFS Žitorađa a stimulans za dalji napredak u radu dobiće klubovi Žitorađa, Svetlost (Badnjevac), Pobeda (Donje Crnatovo), Mladost (Donji Drenovac), Partizanski put (Grudaš), Omladinac (Podina), NS Tatko (Stara Božurna), Dobrić (Pejkovac), Jug Bogdan (Đakus), Polet (Samarinovac), Borac (Držanovac), Real (Jasenica) i Dunđerski (Voljčinac).

I za klubovi iz Prokuplja, Blace i Kuršumlije biće poseban dan jer će veliki deo sportske opreme otići i njihovim klubovima a to su Topličanin (Prokuplje), Kosovac (Prokuplje), Spartak (Gornja Trnava), Jastrebac (Blace), Trbunje ( Blace), Jastrebavac - veterani (Blace), Jastreb (Blace), Kosanica (Kuršumlija) i Kaćuša (Kuršumlija).

Ceremoniji dodele sportske opreme u Prokuplju prisustvovaće predsednik FSS Slaviša Kokeza i zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović, a vredi istaći da Fudbalski savez Srbije već ima u planu i sledeći region koji će dobiti velike količine opreme neophodne za uspešan i pravilan razvoj mnogih fudbalskih sredina i onih koji svaki dan vredno treniraju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track