DEJO SAVIĆEVIĆ OBJASNIO: Baloteli je krava!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Genije u svom stilu

DEJO SAVIĆEVIĆ OBJASNIO: Baloteli je krava!

Fudbal -
Legendarni fudbaler Milana je italijanskog napadača uporedio sa kravom koja daje 20 litara mleka, a onda udari kofu i sve prospe

Legenda Crvene zvezde i Milana, Dejan Savićević, u intervjuu za italijasku "Gazetu" govorio je o Milanu, novom treneru Siniši Mihajloviću, napadaču Baloteliju i mnogim drugim stvarima vezanim za ovaj klub.

Popularni Genije je istakao da ne veruje da Milan može da osvoji Skudeto ove sezone, ali je ubeđen da će biti visoko plasiran u Seriji A. Savićević je naglasio da Milan ove sezone igra dosta borbenije i agresivnije i da je za to zaslužan isključivo novi trener Rosonera - Siniša Mihajlović.

"Nije on loš. nego grub, čvrst, želi da ga ekipa sledi. Milan se više bori nego prošle godine, to je vidljivo, deluju agresivnije. Krivo mi je što nemaju neki bod više, mislim da su zaslužili. Igrao sam sa Mihom u Zvezdi i reprezentaciji, nisam očekivao da će postati trener. Ali, Manćini je uticao na njega, a imao je i dobre učitelje od Boškova do Eriksona", rekao je Mihajlović.

Dejo je na zanimljiv način opisao i kontroverznog napadača italijanskog tima, Marija Balotelija.

"On može sve da uradi za tim, ali može sve i da upropasti. Baloteli je krava koja daje 20 litara mleka, a onda udari kofu i sve prospe", rekao je Savićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track