DEMANTI MARKA MIŠKOVIĆA: Ne vraćam se u Zvezdu

Bivši potpredsednik tima iz Ljutice Bogdana ostaje u Kruševcu

DEMANTI MARKA MIŠKOVIĆA: Ne vraćam se u Zvezdu

Fudbal -
Mladi biznismen oprostio je crveno-belima tri miliona evra, a više nije u finansijskim mogućnostima da pomaže nekadašnji klub

Marko Mišković nema nameru da se vraća u Crvenu zvezdu.

Prvi čovek kruševačkog Napretka oštro je demantovao povratak među crveno-bele, gde je od 2006. do 2008. godine bio potpredsednik kluba, u vreme kada su Crvenu zvezdu vodili Toplica Spasojević i Den Tana.

List "Sportski žurnal" danas je napisao da će se Marko Mišković (34) posle sedam godina vratiti u Crvenu zvezdu i pomoći u rešavanju dugova, odnosno dobijanju licence za Evropu. Napisano je da bi Mišković klub iz Ljutice Bogdana finansijski pomogao crveno-bele tako što bi doneo tri miliona evra, jer Crvenoj zvezdi do kraja marta treba 11,2 miliona evra kako bi od UEFA dobili licencu za takmičenje.

"Neistinito je pisanje da je bilo bilo kakve priče oko mog ponovnog dolaska na Marakanu. Moja budućnost je vezana isključivo za Fudbalski klub Napredak i za razvoj mladih igrača u kruševačkom regionu", izjavio je Marko Mišković.

Kako Kurir saznaje glavni finansijer Napretka Marko Mišković održava kontakte sa čelnicima Crvene zvezde Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom, ali uopšte ne razmišlja da se vrati među crveno-bele, kojima je pre nekoliko godina oprostio dug od tri miliona evra.

"Priča o povratku Marka Miškovića u Crvenu zvezdu nije ozbiljna. Takav epilog nije realan iz dva razloga. Prvi je, da se Marko Mišković ozbiljno i do kraja posvetio Napretku od kojeg želi da napravi stabilnog prvoligaša, a drugi je, da nije u finansijskoj mogućnosti da pomogne. Mlađi Mišković je u odličnim odnosima sa Terzićem, kao i sa Kokezom koji je prošlog vikenda bio u Kruševcu, ali nije razgovarao sa Markom o povratku" kaže izvor Kurira blizak Miškoviću.

Valja napomenuti da je trener Crvene zvezde Nenad Lalatović baš iz Napretka letos došao na stadion "Rajko Mitić", a iz Lazarevog grada čelnici crveno-belih doveli su Nenada Gavrića i Miloša Cvetkovića. Prošle jeseni dva kluba su odigrala zanimljivu utakmicu u Kruševcu koja je završena s rezultatom 0:0, a iz Crvene zvezde su se žalili na sudije tvrdeći da ih je oštetio glavni arbitar Dejan Santrač.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i čelnik Napretka Dragiša Binić voleo bi da se Marko Mišković vrati na popularnu Marakanu:

"Marko nije ni trebalo da ide iz Crvene zvezde!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track