Dragan Džajić: Život ume da bude gorak, a to su osetile i moje ćerke
Foto: Andreja Damnjanović

Prisetio se teških trenutaka

Dragan Džajić: Život ume da bude gorak, a to su osetile i moje ćerke

Fudbal -

Nekada najslavniji fudbaler na ovim prostorima, sada počasni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Dragan Džajić, za magazin Story govorio je o odnosu sa svojim ćerkama, prisetivši se ovom prilikom nekih ne tako prijatnih trenutaka iz svog života

Proslavljeni sportista na jedanaestoj rođendanskoj žurki magazina Story održanoj u oktobru ove godine dobio je Nagradu za zadivljujuću životnu priču. Ovim povodom Dragan Džajić u intervjuu za ovaj magazin govorio je o ne tako davnim događajima kad se njegovo ime nalazilo na novinskim stranama i vestima koje nisu sportske pošto je bio optužen za novčane malverzacije. Pričao je i o tome kako su kroz te trenutke prošle njegova supruga Branka i ćerke Sanja i Dragana, koliko mu je značila njihova podrška i to što su u ključnim momentima uspevali da se potpuno razumeju i bez reči. I, naravno, kako je na kraju njihova međusobna ljubav uspela da prebrodi sve ono bolno i nesrećno u životu.

- Život vas ne mazi uvek. U nekim trenucima može da bude mnogo gorak. Kad pričamo o mojoj porodici, mojim ćerkama, one su doživele i to kad su se dešavale te ružne stvari, kada sam bio u žiži interesovanja zbog optužbe i pritvora. Ali, kažem, neka, tako sam ih i vaspitavao da ne teku samo med i mleko. Uvek sam im govorio da je život borba, da same moraju da se izbore za svaki svoj uspeh, za svaku ideju. To nije lako. Uvek sam bio tu da im pomognem savetom, a eto, bilo je i situacija kad sam im to pokazao svojim primerom. S njima dvema apsolutno nemam nikakvih problema, obe ih mnogo volim i mislim da me one dobro razumeju, bilo da pričamo ili ne pričamo o nečemu. Nikad se u kući nisam ponašao kao despot, uvek su imale pravo same da odlučuju. Sad su već odrasle devojke, znam da su zbog mene imale i lepih i teških trenutaka, ali mislim da su sve na pravi način razumele, da su se postavile i ponašale kako treba. Kao roditelj, ponosan sam na njih - kaže Dragan za Story, dodajući koliko je on zaslužan za njihovo vaspitanje:- Supruga i ja trudili smo se da ih vaspitamo, svako na svoj način, da ih pripremimo za život, a uveren sam da one sad dobro shvataju i ko sam ja, i ko je njihova majka, i mislim da ne prave nikakve greške. Dobro, svaki roditelj voli svoju decu, ali rekao bih da ko god ih iole poznaje tako misli - zaključuje Džajić.Pod tatinim budnim okom: Ovako Dragan Džajić reaguje kada se njegova ćerka obuče provokativno (VIDEO)Dragan Džajić: Ćerke su najvažniji deo mog životaDragan Džajić: Najteže trenutke prebrodio sam uz porodicuMnogi su rekli da je njena lepota laž, ali ona im je ovako odgovorila: Dragana Džajić prvi put o plastičnim operacijama (FOTO)Oni svoje emocije ne dele na društvenim mrežama: Ljubavna priča Sanje Džajić dokaz je da bajke ipak postoje (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track