DRAMA KAPITENA SURDULIČANA: Miloš Krstić izgubio pamćenje
Foto: Saša Pavlić

Ostao bez svesti u Nišu

DRAMA KAPITENA SURDULIČANA: Miloš Krstić izgubio pamćenje

Fudbal -
Ničega se ne sećam, i ako sam igrao još dva minuta. Saigrači su mi rekli da sam glavom udario Trifunovića u kuk i da su morali da intervenišu lekari, kaže iskusni fudbaler Radnika

Igra ponekad donese opasne povrede fudbalera, ali drama kapitena Radnika Miloša Krstića imala je srećan kraj na niškom Čairu. On je u sudaru s centarforom Radničkog Milošom Trifunovićem izgubio svest, a zatim i pamćenje, da bi se dan nakon meča u kojem su gosti iz Surdulice odneli bod, vratio normalnom životu bez posledica od snažnog udarca.- Bio je to verovatno duel kao i mnogi drugi. Ničeg se ne sećam, ali su mi saigrači rekli da sam glavom udario Trifunovića u kuk. Odmah su dotrčali lekari, a ja sam, onako u polusvesnom stanju, odigrao još tih dva minuta do kraja poluvremena. Tek u svlačionici, kad je počelo da mi se magli pred očima, postalo je jasno da neću moći da nastavim meč - priča za Kurir Miloš Krstić.Sledi mirovanjeDoktori su rekli da je iskusni štoper doživeo potres mozga koji zahteva mirovanje.- Hvala bogu da je sve prošlo bez problema. Nama, koji smo Miloša gledali sa strane, delovalo je sve strašno, posebno kad je pao u nesvest - rekao je direktor kluba Stanislav Tončev.Najmlađi superligaš igra iznenađujuće dobro u konkurenciji najboljih timova Srbije, ali uprkos tome, njih često omaložavaju protivnički navijači.Uvrede na sve strane- Čujemo kad nam viču „Ajde, seljaci“, ali nema veze, nije strašno i nije neočekivano! Ljudi nisu navikli na nas, jer nikad ništa južnije od Niša nije igralo u najjačoj ligi. Još smo im čudni, iako Radnik ima baš dugu tradiciju - zaključio je Krstić.

Derbi južne prugeREMI NA RAVNE ČASTIUtakmica između Radničkog i Radnika odigrana u Nišu završena je podelom bodova - 1:1. Strelac gola za domaćine bio je Miloš Trifunović, dok je gol za goste dao Milan Ćulum. U narednom kolu Nišlije gostuju Javoru u Ivanjici, a u Surdulicu dolazi ekipa Voždovca.- Ne možemo biti zadovoljni, ali je važno da smo sačuvali pozitivan niz rezultata. Protivnici u Niš dolaze da ne izgube, to nam zadaje nove probleme s kojima se nismo dosad suočavali. To nije nikakav alibi, već nešto što ćemo morati u hodu da rešavamo - rekao je trener Nišlija Milan Rastavac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track