ĐURINA BOMBA: Kleo ponovo u Partizanu
Foto: Nebojsa Mandic

Nazire se Škuletićev naslednik

ĐURINA BOMBA: Kleo ponovo u Partizanu

Fudbal -
Ljubimac Grobara Predsednik Partizana najavio veliko pojačanje, a Kurir saznaje da se privode kraju pregovori s Brazilcem koji ima srpski pasoš

Dragan Đurić je na kraju mandata najavio bombu kao zamenu za Petra Škuletića, a Kurir saznaje da je reč o miljeniku Grobara Kleversonu Gabrijelu Kordovi, popularnom Kleu!Iako je odlazeći predsednik crno-belih želeo da bude tajanstven kad je reč o transferu, otkrivamo da su u Humskoj kontaktirali sa Brazilcem koji ima srpski pasoš sa ciljem da se vrati u Partizan. Kako se saznaje, Kleo je voljan da prihvati novi ugovor sa crno-belima, pa se sad vode pregovori s njegovim sadašnjim klubom, brazilskim prvoligašem Atletiko Paranaenseom.- Osećam posebnu ljubav prema Partizanu jer sam tamo toplo dočekan. Ljudi u Beogradu su me sjajno primili, toga nema u Kini, Japanu, pa ni u Brazilu. Zato bih se uvek vratio među crno-bele, ali ne mogu sam da se pozivam i da se reklamiram - nedavno je izjavio Kleo za Novosti i očito tako pokrenuo pregovore.

Pojačanje za kraj mandata... Kleo i Đurić
Pojačanje za kraj mandata... Kleo i Đurić

U korist crno-belih i Klea ide i njegov ugovor sa klubom Atletiko Paranaenseom, koji ističe na kraju 2015. godine, pa ako Brazilci žele da zarade na njegovom transferu, moraju da ga prodaju.Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt, Kleo trenutno vredi oko 900.000 evra, gotovo je na istom nivou kao kad je stigao u Crvenu zvezdu 2008. godine.

Isplatio sePARTIZAN ZARADIO NA KLEUKlub iz Humske Klea je platio 800.000 evra, a u Kinu je otišao za skoro četiri miliona. Bio je to jedan od najboljih poteza Dragana Đurića otkad je preuzeo predsedničku fotelju Partizana.Gledajući kroz prizmu finansija, on je zaista moj najbolji potez - izjavio je tad Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track