EVO ŠTA SU URADILI ORLOVI TOKOM VIKENDA: Beniteza briga što Mitar trese mreže za Srbiju!
Foto: Fss.rs

Učinak Srba

EVO ŠTA SU URADILI ORLOVI TOKOM VIKENDA: Beniteza briga što Mitar trese mreže za Srbiju!

Fudbal -

Strelac dva gola protiv Austrije presedeo čitav meč Njukasla, a od naših igrača minulog vikenda samo Marković i Milivojević dali gol

Reprezentativci Srbije sa spiska Slavoljuba Muslina proteklog vikenda postigli su dva gola, primili dva gola, imali tri asistencije i dobili tri žuta kartona!

Precizni su bili Milivojević i Marković, po jednu loptu iz mreže su vadili Stojković i Jovanović, pogotke su namestili Stojiljković, Matić i Tošić, dok su požuteli takođe Tošić, Tadić i Kostić.Međutim, brine što šestorica momaka nisu bila ni u protokolu za mečeve svojih timova - neki zbog povrede, a neki, poput Ivanovića, Rukavine i Mladenovića, zbog odluke trenera. Samo dva „orla“ su ostala na klupi, reč je o „ostrvljanima“ - Mitroviću i Kolarovu.

Raduje što je Lazar Marković pogodio metu u minimalnoj pobedi Sportinga, kao i podatak da se povratnik u tim za meč protiv Velsa Nemanja Matić nameće kao lider Čelsija.

- Nikola MaksimovićNapoliigrao 90 minuta- Aleksandar KolarovM. sitipresedeo na klupi- Slobodan RajkovićPalermosinoć igrali utakmicu- Jagoš VukovićKonjanije bio u protokolu- Matija NastasićŠalkeigrao 90 minuta- Stefan MitrovićGentigrao 90 minuta- Antonio RukavinaViljarealnije bio u protokolu- Aleksandar IgnjovskiFrajburgigrao 46. minuta- Filip MladenovićKelnnije bio u protokolu- Nemanja RadojaSeltaigrao 90 minuta- Nemanja MatićČelsiigrao 90 minuta- Nemanja GudeljAjaksušao u 81. minutu- Ljubomir FejsaBenfikanije bio u protokolu- Nemanja MaksimovićAstananije bio u protokolu- Aleksandar KataiAlavesigrao 79 minuta- Zoran TošićCSKAigrao do 79. minuta- Andrija PavlovićKopenhagenušao u 68. minutu- Nikola StojiljkovićBragaigrao 90 minuta* tamnom bojom je naznačeno startnih 11 protiv Austrije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track