(FOTO) DAROVAO BOLESNU DEVOJKU Jovana: Spavaću s Rajkovićevim rukavicama
Foto: Facebook.com/ZFKCrvenaZvezda

Human zlatni „orlić“

(FOTO) DAROVAO BOLESNU DEVOJKU Jovana: Spavaću s Rajkovićevim rukavicama

Fudbal -
Životna bitka: Mladi golman posetio golmanku ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda kojoj je dijagnostikovan maligni tumor u predelu karlice

Najbolji mladi golman na svetu Predrag Rajković priredio je iznenađenje Jovani Leposavić (14), golmanu ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda, devojčici kojoj je dijagnostikovan maligni tumor u predelu karlice, poklonivši joj rukavice.Jovana je sa ushićenjem opisala iznenađenje koje joj je priredio Predrag Rajković.- Joj... bilo je... Ne mogu da opišem... Malo je falilo da se zaplačem od sreće. Hvala mu na svemu što je učinio za mene. Mnogo mi znači njegova podrška, kao i od svih fudbalera i fudbalerki Crvene zvezde - rekla je Jovana za Kurir i dodala da će rukavice držati ispod jastuka i spavati s njima.Mlada golmanka od kraja prošle godine vodi najtežu i najvažniju bitku u životu, veruje da će pobediti opaku bolest. Zvezda je njen život, zidovi njene bolesničke sobe izlepljeni su novinskim člancima i fotografijama voljenog kluba, pre svih Rajkovićeve.

Foto: Facebook/jovana.j.leposavic
Foto: Facebook/jovana.j.leposavic

Baš u trenutku kad se lomi njegova karijera, jer je izvestan odlazak u inostranstvo, Rajković je pokazao koliko je human čovek, pa je Jovanu s njenim ocem Vladanom, prvotimkom ženskog kluba Jovanom Stojanović i pomoćnim trenerom Miroslavom Mlinarom ugostio na treningu. Devojčici je prijalo druženje i razgovor s prvotimcima Crvene zvezde jer se, pored Rajkovića, slikala i s trenerom golmana prvog tima Srđanom Maksimovićem, Lukom Jovićem i još nekim fudbalerima.

Jovana Jole Leposavic added 25 new photos.4 hrs ·" Danas na treningu prvog tima FK Crvena Zvezda sam doživela veliko...

Posted by Zvanična prezentacija ŽFK Crvena Zvezda on Thursday, August 27, 2015

Predrag je skroman i lepo vaspitan mladić, koji jako dobro zna šta znači imati golmanske rukavice. Svoje prve rukavice dobio je na poklon od oca tako što je porodica Rajković dobila vaučer u jednoj nagradnoj igri. Tata Saša nije se dvoumio nijednog trenutka, vaučer je iskoristio da obraduje svog sina.

Kraj pričeTRANSFER U MAKABIPredrag Rajković juče je odlučio da pređe u Makabi iz Tel Aviva, koji će pod komandom trenera Slaviše Jokanovića igrati s Čelsijem, Portom i Dinamom iz Kijeva u grupi Lige šampiona. Izraelci će Crvenoj zvezdi za mladog golmana isplatiti tri miliona evra. Iako je Rajkovićev otac Saša smatrao da je za njegovog sina bolje da ode u Bundesligu (imao ponudu Augzburga), odlučeno je da on ipak potpiše za Izraelce jer će crveno-beli od njih dobiti novac odmah. Godišnja plata Predraga Rajkovića biće nešto više od 500.000 evra.

Otac Vlada LeposavićOČI SU JOJ BILE PUNE SUZAOtac male Jovane Vlada Leposavić za Kurir otkriva koliko je njegovoj ćerki značio Rajkovićev poklon:- Jovana je spavala s Rajkovim rukavicama, kako je i obećala. U bolnici je svoj deci pokazivala poklon i fotografije sa Zvezdinog treninga. Oči su joj bile pune suze kad joj je Rajko dao rukavice s posvetom. Obećala mu je da će za dve nedelje stati na gol. Pre mesec i po dana Rajko je bio u poseti kod nas kući i doneo joj majicu s potpisima igrača. Jole je bolje, ne kreće se pomoću štaka i verujemo da će sve biti kako treba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track