(FOTO) DEJO SAVIĆEVIĆ: Ljudi, ovoliku ribu sam ulovio!
Foto: Damir Dervišagić

Predsednik FS Crne Gore na odmoru u Budvi

(FOTO) DEJO SAVIĆEVIĆ: Ljudi, ovoliku ribu sam ulovio!

Fudbal -

Legendarnog fudbalera Dejana Savićevića Kurir uhvatio kako na Crnogorskom primorju drugarima priča svoje ribolovačke dogodovštine.

Nije izneverena tradicija. Dejo je i ovog leta došao pred objektiv Kurirovog paparaca u Budvi.Nedavno je snimljen u Petrovcu kako iz lože, obučen kao za plažu, gleda utakmicu Bokelja i Vojvodine, a sad smo legendarnog Genija uhvatili u šetnji dok je prijateljima pričao jednu svoju dogodovštinu.Prema njegovim pokretima ruku moglo bi se zaključiti da je predsednik FSCG uhvaćen u ribolovačkom hvalisanju.

Tih sto koraka Dejo je često zastajkivao, gestikulirao, na licu mu se jasno videlo čuđenje, a onda i oduševljenje, pa je prva pomisao posmatraču bila da je majstor fudbala uhvatio veliku ribu.

Dejo jedva čeka tople dane da bi došao na primorje. Letnje mesece provodi u Budvi, a samo ponekad uživanje mu prekinu obaveze u fudbalskoj organizaciji, zbog čega mora da se vrati u Podgoricu. Najviše vremena plovi na svojoj jahti, dok ga uveče možete videti u šetnji pored mora ili u kafićima s prijateljima.S. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track