(FOTO) NE HAJU ZA ZABRANU: Srpski navijači se okupljaju po trgovima u Kopenhagenu
Foto: Profimedia

Danci žele da spreče ulazak pristalica "orlova" na stadion

(FOTO) NE HAJU ZA ZABRANU: Srpski navijači se okupljaju po trgovima u Kopenhagenu

Fudbal -
Policije na ulicama Kopenhagena gotovo i da nema, a domaći navijači ih uglavnom pozdravljaju, dok nekolicina prilazi da se fotografiše

KOPENHAGEN - Više desetina navijača fudbalske reprezentacije Srbije okupilo se u Kopenhagenu uoči današnje utakmice protiv Danske u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Većina je u majicama sa srpskim obeležjima, u dresovima i sa državnim zastavama. Oni se okupljaju na nekoliko centralnih trgova danske prestonice.

Policije na ulicama Kopenhagena gotovo i da nema, a domaći navijači ih uglavnom pozdravljaju, dok nekolicina prilazi da se fotografiše.Srpski navijači će uskoro krenuti ka stadionu, iako je Fudbalski savez Danske saopštio da im neće dozvoliti da prisustvuju utakmici s nacionalnim obeležjima.Utakmica petog kola Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Danske i Srbije igraće se večeras na stadionu Telija Parken od 20.45.

Srbija posle četiri utakmice u kvalfikacijama zauzima pretposlednje, četvrto mesto sa samo jednim bodom, šest manje od Danske i Albanije, a čak osam manje od Portugala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track