(FOTO) ODBIO KAJZERI ZBOG ZVEZDE Ruiz: Došao sam zbog Lige šampiona
Foto: Aleksandar Radonić

Pojačanje u ofanzivi

(FOTO) ODBIO KAJZERI ZBOG ZVEZDE Ruiz: Došao sam zbog Lige šampiona

Fudbal -

Novi fudbaler Crvene zvezde Džon Hairo Ruiz rekao je da je u Beograd došao jer mu se svideo projekat kluba igranja u Ligi šampiona, i da je zbog toga odbio bogatije ponude.

"Osećam se lepo što sam došao u veliki klub i daću sve od sebe da pomognem. Najvažnije pri dolasku mi je bilo to što je klub imao veliki projekat i plan da se uđe u Ligu šampiona. Verujem da mogu da pomognem. Svi ljudi sa kojima sam pričao bili su ljubazni i to je pomoglo pri odluci", rekao je Ruiz novinarima u Beogradu.

Novo pojačanje Zvezde ima 22 godine i igra u napadu. Ponikao je u najvećem klubu Kostarike Saprisi, a onda je prešao u Lil, za koji je odigrao samo osam utakmica, pošto je većinu vremena proveo na pozajmicama u Ostendeu i Dnjepru.

foto: Aleksandar Radonić
foto: Aleksandar Radonić

Igrač je potvrdio da je imao ozbiljnu ponudu turskog Kajzerija."Bila je ozbiljna ponuda, ali mene je privukao projekat Lige šampiona. To mi je bilo privlačnije nego novac Kajzerija", rekao je Ruiz.

On je kazao da se oseća ugodno u bilo kojoj poziciji u napadu, kao i da ne oseća pritisak velikih očekivanja."Snalazim se dobro na bilo koje tri pozicije u napadu i mislim da na svima mogu da doprinesem. Sada mi je najvažnije da shvatim sistem igre. Uvek je dobro imati zdravu konkurenciju. Ne osećam nikakvu vrstu pritiska, već zadovoljstvo jer volim da igram", rekao je Ruiz.

"Ukazana mi je šansa u ovako velikom klubu i sve što želim je da opravdam poverenje", dodao je on.Džon Hairo Ruiz potpisao je ugovor na tri godine i nosiće dres sa brojem sedam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track