(FOTO) PRORADILE STRASTI: Mijat cirkao vino, pa navalio na ženu!
Foto: Damir

Uživali kao tinejdžeri

(FOTO) PRORADILE STRASTI: Mijat cirkao vino, pa navalio na ženu!

Fudbal -
Predrag Mijatović već nekoliko dana s porodicom letuje na Crnogorskom primorju, a Kurir ga je uhvatio kako razmenjuje nežnosti sa suprugom Anitom na Svetom Stefanu

Slavni fudbaler Predrag Mijatović trenutno boravi na Crnogorskom primorju. A gde bi nego kod kuće, u svojoj domovini, gde inače već godinama tradicionalno letuje sa svojom porodicom.

Paparaco Kurira nahvatao je Mijatovića u zagrljaju supruge Anite na plaži na Svetom Stefanu kako se opuštaju i belim vinom gase žeđ na tropskim vrućinama. Nisu se obazirali na kupače oko sebe, već su se pred njima ljubili i grlili kao u tinejdžerskim danima.

Emocije i strasti nisu krili, iako je opšte poznato da Peđa ne voli da eksponira svoju porodicu u javnosti. Prvo su ćaskali na ležaljkama, a potom su se bacili u more i pokazali da su oboje u odličnoj kondiciji. Supružnici se bukvalno nisu odvajali jedno od drugog, što je mnogim turistima iz raznih krajeva bilo interesantno. Neki su im čak i prišli kako bi se fotografisali s njim i dobili autogram.

Kako saznajemo, supružnici će sa svoje tri ćerke u Crnoj Gori provesti još nekoliko dana, a potom će se vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track