(FOTO) Zbog ovog čoveka cela Engleska je bila u šoku
Foto: Tviter

Baš je zbunio sve

(FOTO) Zbog ovog čoveka cela Engleska je bila u šoku

Fudbal -
Nepoznati navijač Mančester Sitija svojim izgledom neverovatno podseća na najuspešnijeg trenera u istoriji engleskog fudbala

Uoči derbija 22. kola Premijer lige između Mančester Sitija i Arsenala jedan čovek je potpuno šokirao celu Englesku. Na tribinama stadiona "Etihad" viđen je ser Aleks Ferguson obučen u obeležjima Mančester Sitija! S obzirom da je Škot ikona Mančester Junajteda, fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je veliku pažnju, ali ne zadugo jer je bilo jasno da je reč samo o dvojniku.

Nepoznati navijač Mančester Sitija svojim izgledom neverovatno podseća na najuspešnijeg trenera u istoriji engleskog fudbala, pa možemo samo da zamislimo šta su u prvi mah pomislili navijači dva tima iz Mančestera.

Što se tiče navijača Sitija, njihova kratka sreća u prvom trenu zbog pomisli da su uspeli da "obrate" slavnog

Fergusona, zaista je bila kratka, jer su fudbaleri Arsenala slavili sa 2:0 i time ostavili "Građane" na velikih pet bodova zaostatka u odnosu na Čelsi.

Arsenal je poveo u 24. minutu golom Santija Kazorle iz jedanaesterca. Prethodno je Vensan Kompani u kaznenom prostoru oborio Nača Monreala.

Konačan rezultat postavio je Olivije Žiru u 66. minutu, nakon što je glavom, posle slobodnog udarca Kazorle, poslao loptu u mrežu.

Ekipa Arsena Vengera je posle 11. prvenstvene pobede peta na tabeli sa 39 bodova, a Mančester Siti je ostao na drugom mestu sa 47 bodova i zaostaje pet bodova za vodećim Čelsijem.

Pravi Ser Aleks Ferguson, Foto: AP
Pravi Ser Aleks Ferguson, Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track