GOLMAN IDE U MAKABI: Rajković kod Jokanovića u Ligi šampiona
Foto: Saša Pavlić

Seli se u Izrael

GOLMAN IDE U MAKABI: Rajković kod Jokanovića u Ligi šampiona

Fudbal -
Predrag Rajković putuje u Tel Aviv da bi završio formalnosti u vezi s prelaskom u Makabi, koji uspešno vodi srpski stručnjak

Kapiten Crvene zvezde i najbolji mladi golman sveta Predrag Rajković do kraja prelaznog roka će potpisati ugovor s Makabijem iz Tel Aviva! Uprava kluba našeg stručnjaka Slaviše Jokanovića poslala je u Ljutice Bogdana ponudu tešku tri miliona evra, što je, prema rečima menadžera mladog fudbalera Zorana Stojadinovića, bolje od one koju su ljudi iz Hamburgera prezentovali crveno-belima.

- Makabi je poslao finansijski bolju ponudu od Hamburga. Uslovi za igrača su skoro identični. Na njemu je da odluči, ali posao s Makabijem je blizu realizacije - rekao je Zoran Stojadinović za Mocart sport.Rajković nije bio voljan da otkriva svoje namere, već je kratko poručio da će u nedelju biti na golu Zvezde protiv Mladosti u Lučanima.- Vidimo se u nedelju u Lučanima - rekao je Rajković.Ipak, u izjavi za izraelske medije, ako im je verovati, bio je znatno rečitiji i određeniji kada je govorio o svojim planovima za budućnost.- Stižem u Izrael u petak ili subotu, nakon što se Makabi dogovorio o svim detaljima s Crvenom zvezdom. Dolazim u Izrael kako bih prošao lekarske preglede i da potpišem ugovor. Danas sam verovatno odradio poslednji trening u Zvezdi. Čak su mi i u oba kluba potvrdili da su pregovori završeni uspešno. Uzbuđen sam što prelazim u tako veliki klub, posebno zato što ću igrati u Ligi šampiona - rekao je portalu Ynet sports.

OčekivanoNAJBOLJI MESI I SELIJA!Argentinac Lionel Mesi proglašen je za najboljeg igrača Evrope u prošloj sezoni. As Barselone osvojio je još jedno priznanje ispred svog starog rivala Kristijana Ronalda i saigrača Luisa Suareza, dok je njegov pogodak u pobedi Barselone nad Bajernom izabran za najlepši.Najbolja fudbalerka Evrope je srpska snajka, Nemica Selija Šašić, supruga fudbalera Marka Šašića. U ovoj fudbalskoj porodici najpoznatiji je Markov otac Milan, koji je iz rodnih Karlovaca početkom devedesetih otišao u Nemačku, gde je trenirao Duizburg, Koblenc i Kajzerslautern.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track