GROBARI NA TRENINGU PARTIZANA: Podrška treneru Milinkoviću i fudbalerima
Foto: FK Partizan

Sastanak u Zemunelu

GROBARI NA TRENINGU PARTIZANA: Podrška treneru Milinkoviću i fudbalerima

Fudbal -
Oko 100 navijača stiglo je u trening centar Partizana u Zemunu i tom prilikom obavilo razgovor sa trenerom Milinkovićem, kao i fudbalerima

Najvatrenije pristalice Partizana posetile su večeras trening prvog tima u Sportskom centru "Zemunelo" i tom prilikom pružile podršku treneru Zoranu Milinkoviću i fudbalerima.

"Grobari" su pružili podršku timu posle dva loša rezultata u prvenstvu Srbije, a pred sutrašnji meč protiv Rada koji je prethodno u dva navrata odlagan. Crno-beli trenutno zaostaju deset bodova za večitim rivalom Crvenom zvezdom, a upravo meč protiv Rada mogao bi da bude prekretnica.

Oko 100 navijača stiglo je u trening centar Partizana u Zemunu i tom prilikom obavilo razgovor sa trenerom Milinkovićem, kao i fudbalerima. Tom prilikom su predočili čime nisu bili zadovoljni u poslednje vreme, ali su ih ohrabrili stavljajući im do znanja da i dalje uživaju njihovu podršku.

Sastanku su prisustvovali i čelnici kluba: generalni direktor Miloš Vazura i potpredsednici Vojislav Nedić i Milorad Vučelić. Čelnici kluba još jednom su ponovili da trener Milinković ima poverenje uprave.

Zaostala utakmica 6. kola između Partizana i Rada igra se od 18.30 u Humskoj.

(Mozzartsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja