GROBARI SA KOSMETA PORUČILI: Čelnici Partizana, podnesite ostavke!
Foto: Saša Pavlić

Ogorčeni na upravu kluba iz Humske

GROBARI SA KOSMETA PORUČILI: Čelnici Partizana, podnesite ostavke!

Fudbal -

Povodom situacije u FK Partizan i suspenzije od strane UEFA oglasili su se i navijači crno-belih s Kosmeta, koji traže ostavke rukovodstva kluba!

Saopštenje prenosimo u celosti:"U trenucima kada svojim telima i životima branimo svoje kuće i porodice od ugnjetavanja i zastrašivanja od strane prištinskih vlasti, želimo da javnost u Srbiji i sve kojima je crno-bela boja u srcu pozovemo u odbrani i spasavanju našeg voljenog kluba, a komplet sadašnju "takozvanu" upravu da nakon istorijskog skandala i propasti našeg kluba zamolimo da podnesu neopozive ostavke. - Našem klubu je Evropska fudbalska unija (UEFA) zabranila da igra u Ligi šampiona i Ligi Evrope u prvoj sezoni od naredne tri u kojoj se kvalifikuje za takmičenje. Razlog za to je dug Partizana oko 2,5 miliona evra zaključno sa septembrom 2016. godine glavni krivci za ovo stanje su čelnici sadašnje uprave FK Partizan, a i pojedini predstavnici drugih institucija koju su zarad ličnih interesa uspeli u zadatku uništavanja našeg kluba. - Celoj javnosti je poznato da je dana 17. 05. 2016 godine Višem javnom tužilaštvu u Beogradu pod brojem KTP 2899/16 podneta krivična prijava u kojoj se stavljaju na teret više krivična dela koje je počinio Miloš Vazura generalni direktor FK Partizan, Milan Obućina Generalni sekretar JSD Partizan i druga NN lica u periodu od kada je Miloš Vazura postavljen na mesto generalnog direktora FK Partizan pa do danas. Upravo ta krivična dela koja su počinjena od strane uprave FK Partizan imala su direktno za proizvod kaznu koju je UEFA-a odredila Partizanu, naravno po toj krivičnoj prijavi ni dan danas nije postupljeno.

- U predmetu Vazura-Obućina koji vodi zamenik Okružnog tužioca Snežana Radojčić dokazano je da je iz FK Partizana preko JSD Partizan izvučeno 85 miliona dinara. Međutim, zbog van sudskih aktivnosti i pritisaka koji dolaze od strane pojedinaca iz uprave Partizana već duže od dva meseca ništa se ne preduzima na rešavanju ovog predmeta. Posebno nas iritira to da je i sam Obućina priznao krivicu izkazom u policiji, a čudno je da nadležni sudski organ još ništa ne preduzima.- Naglasito tražimo od višeg tužioca Nataše Krivokapić da više ne štiti kriminalce iz Partizana ma "koliko da god neko moćan stajao" (Milorad Vučelić) iza pojedinaca u Partizanu. - Kap koja je prelila našu ogorčenost je najnovije dokazano bahaćenje Miloša Vazure koji je po ugovoru sam sebi isplaćuje premije za sportske rezultate, a koji pored toga koristi i više službenih vozila u privatne svrhe, radnike zaposlene na obezbeđenju stadiona koristi kao svoje privatne telohranitelje i naravno sve to u cilju njegovog što boljeg provoda po skupim hotelima, splavovima i klubovima.- Iako smo mesecima upozoravali na štetnost po klub uprave u sadašnjem sastavu i oglušavanje sadašnje uprave na naše pozive za podnošnje kolektivne ostavke, kao i na medijsko oglušavanje od strane pojedinih medija za naša saopštenja nastavićemo dalju borbu za spas i očuvanje našeg Partizana.Svi smo svedoci da su se naša upozorenja kroz saopštenja kojima smo se oglašavali pokazala kao tačna, kao i naša briga za spas kluba kao istinita da je sadašnja uprava imala primarni cilj stavljanje katanca na vrata našeg kluba što bi se i moglo i stvarno desiti ukoliko svi ne stanemo u odbranu našeg kluba.Zbog svega navedenog, pozivamo upravu FK Partizan da u najkraćem mogućem roku podnesu NEOPOZIVE OSTAVKE i time spasu naš Partizan. FK Partizan čini navijači i uglednji ljudi koji su ga godinama stvarali, a ne bahati pojedinci koji su urušili sve pozitivne stvari koje su vezivane za naš klub, zbog toga, navijači moraju stati u odbranu kluba", smatraju pristalice Partizana s Kosmeta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track