Grubor: Igrači, ne brinite, biće novca pre Nefčija!
Foto: Saša Pavlić

Gensek Partizana obećao isplatu duga

Grubor: Igrači, ne brinite, biće novca pre Nefčija!

Fudbal -
Dan D: Prema dogovoru sa upravom, danas bi trebalo da legne novac na račune ljudi u Humskoj

Fudbalski klub Partizan dočekao je svoj „Dan D“, kada će fudbaleri i ostali zaposleni dobiti plate, obećane posle pretnje upravi da će prestati da treniraju i igraju utakmice ako se nastavi trend neplaćanja. Nezadovoljstvo je prigušeno uz čvrsta uveravanja članova najužeg rukovodstva da će najkasnije do srede, pred meč sa Nefčijem u kvalifikacijama za Ligu Evrope, svima na račun doći jedan deo duga.Radimo po dogovoruGeneralni sekretar crno-belih Darko Grubor kaže da se poštovanje dogovora odvija prema ranije utvrđenoj dinamici, ne želeći da potvrdi ranije navode o tome da novac mora dospeti na račune igrača do danas.- Sve se radi prema dogovoru, nema nikakvih problema - bio je kratak Grubor.Niko i ne pomišlja na drugačiji scenario od onog koji podrazumeva da će volja igrača biti zadovoljena. Dalje testiranje njihovog strpljenja moglo bi da uzrokuje teške posledice po klub, pri čemu bi se mogao izgubiti privid nekakvog poštovanja i započeo bi otvoreni rat rukovodilaca sa „svlačionicom“.Bojkot bio opcijaUprkos tome, nezamislivo je da bi nekome bojkot utakmice sa Nefčijem pao na pamet u slučaju kašnjenja obećane isplate jer bi se tada u priču uplela UEFA, koja u proceni stanja ne bi pokazala milost. Usledile bi rigorozne kontrole finansija i, vrlo verovatno, višegodišnje izbacivanje kluba iz međunarodnih takmičenja.

Drže ga za reč... Darko Grubor
Drže ga za reč... Darko Grubor

ZlatiborMEDIJI KRIVI ZA KAMPGensek Partizana demantovao je informaciju o finansijskim problemima prilikom organizacije kampa na Zlatiboru za dečake od osam do 14 godina, zbog čega su vlasnici hotela želeli da ih izbace.- Jedina stvar za koju sam siguran da Partizan nije zaslužio kritiku je organizacija kampa na Zlatiboru. Deca su imala stručnu pomoć naših trenera, dobila su opremu našeg tehničkog sponzora i sve se završilo bez ijedne mrlje, na zadovoljstvo svih koji su u tome učestvovali. Ako je i postojala nervoza našeg domaćina, ona je mogla da bude izazvana jedino spekulacijama u domaćim medijima, koji o Partizanu pišu uglavnom u negativnom kontekstu - poručio je Grubor.

ZamenaĆIRKOVIĆ UMESTO STANKOVIĆAPartizan će narednih dana doživeti promene u igračkom kadru jer je odlazak Vojislava Stankovića u inostranstvo gotova stvar. Ostaje da se reši pitanje budućeg kluba iskusnog štopera jer su pored Lacija u ponudi još dva kluba. Na njegovo mesto doći će Lazar Ćirković, mladi reprezentativac Srbije iz Rada.- Potpisaću ugovor na četiri godine. Šta očekujem? Želim da se što pre uključim u rad sa ekipom jer sam već dugo van treninga - rekao je mladi defanzivac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track