HIT: Džordan Henderson iz porodilišta otišao pravo na utakmicu!
Foto: Profimedia

Neverovatan potez kapitena

HIT: Džordan Henderson iz porodilišta otišao pravo na utakmicu!

Fudbal -
Džordan Henderson samo nekoliko sati po rođenju ćerke asistencijom odveo „crvene“ u polufinale FA kupa

Reprezentativac Engleske Džordan Henderson je nekoliko sati nakon rođenja svog drugog deteta seo u automobil i stigao na meč kako bi pomogao Liverpulu da obezbedi plasman u polufinale FA kupa, zbog čega je naišao na pohvale širom Engleske!„Crveni“ su preksinoć u ponovljenom meču četvrtfinala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja savladali Blekburn na Ivud parku rezultatom 1:0, a pobednički gol postigao je Filipe Kutinjo na asistenciju Džordana Hendersona.

Kapiten Liverpula je samo nekoliko sati pre duela u Blekburnu po drugi put postao otac, nakon što je njegova supruga na svet donela ćerku, ali je Henderson uspeo da stigne na utakmicu.- Rekao mi je da nema šanse da propusti ovaj meč. Odmah nakon rođenja ćerke seo je u auto, stigao na meč i još jednom pokazao da s pravom zaslužuje kapitensku traku - rekao je Rodžers.Henderson je ove sezone nasledio kapitensku traku u Liverpulu od Stivena Džerarda, koji je početkom godine najavio da napušta klub i seli se u Sjedinjene Američke Države.(P. P.)

FA kupRODŽERS HOĆE TROFEJ!U polufinalu FA kupa sledeće subote na Vembliju se sastaju Reding i Arsenal, dok će dan kasnije Liverpul igrati sa Aston Vilom, takođe na londonskom stadionu.- Utakmica protiv Aston Vile verovatno će biti jedna od najvažnijih ove sezone. Uradićemo sve da donesemo pehar FA kupa na Enfild. Poslednja dva kola smo poraženi od direktnih konkurenata za mesto koje vodi u Ligu šampiona i sada je taj cilj pao u drugi plan - rekao je Rodžers.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track