HIT NA INTERNETU: Ronaldo Šekijev unuk?
Foto: Privatna Arhiva, Laro Vilar

Nova urnebesna teorija

HIT NA INTERNETU: Ronaldo Šekijev unuk?

Fudbal -

Fizička sličnost Dragoslava Šekularca i najboljeg fudbalera Real Madrida uticala da se pojavi pošalica kako je naš as bio u vezi s Kristijanovom babom

Kristijano Ronaldo - unuk Dragoslava Šekularca. Zvuči neverovatno, a pre svega smešno. Upravo ova priča postala je potpuni hit na internetu nakon poređenja fotografije Zvezdine legende iz igračkih dana i asa Real Madrida iz sadašnjosti. I zaista - liče.Ova šaljiva tvrdnja kruži društvenim mrežama, a jedan od tviteraša izazvao je salve smeha konstatacijom da je Šekularac bio u ljubavnoj vezi s Ronaldovom babom, te da je Kristijano njegov unuk.Inače, Ronaldova majka Marija Dolores dos Santos Aveiro i otac Žoze Denis Aveiro rođeni su 1954. godine, kad je proslavljeni srpski fudbaler imao 17. godina. Kao takav teško da je u ono vreme mogao da bude u vezi, makar i prolaznoj s jednom od dve Kristijanove babe, ali imajući u vidu kakav je Šekularac bio magnet za žene, ništa nije isključeno. Uostalom, Šeki je idejni tvorac definicije da se „zvezda postaje na terenu, a superzvezda van njega“.

Na lekovimaŠEKULARAC: OMATORIO SAMLegendarni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije nije bio u stanju da prokomentariše ovu šalu na njegov račun, jer se u toku jučerašnjeg dana nije osećao dobro. On je uredno odgovorio na poziv Kurira, ali je pričao vrlo teško i samo je kratko procedio:- Jao, mladiću, nisam ti baš za novine. Pod lekovima sam, matoro, ali hvala što si me pozvao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track