HUMANA AKCIJA PARTIZANA: Sakupimo paketiće za decu iz Zvečanske!
Foto: Partizan.rs

Solidarnost crno-belih

HUMANA AKCIJA PARTIZANA: Sakupimo paketiće za decu iz Zvečanske!

Fudbal -
Na dan Pravoslavne Nove godine prvotimci Partizana će zajedno sa navijačima sa juga odneti sve paketiće mališanima iz Zvečanske ulice

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan pozvao je sve ljude dobre volje da od danas do 13. januara naredne godine naprave novogodišnje paketiće za mališane iz Zvečanske."Najlepši praznici su ispred nas. Provešcemo ih u miru i blagostanju i sa željama za još lepšu godinu koja dolazi. Ali kao što nas radost dečijih srca i njihovi osmesi prate tokom čitave godine tako i mi njihova crno-bela porodica moramo da mislimo na njih u svakom trenutku.Obradujmo mališane iz Zvečanske tako što ćemo im pokazati koliko je velika crno-bela porodica i koliko naše srce stalno kuca za njih.

Pozivamo vas da od ponedeljka 29. decembra 2014. godine do 13. januara 2015. godine napravite svoje novogodišnje paketiće za ove mališane i ostavite ih u prostorijama FK Partizan, Humska 1, službeni ulaz, svakim danom od 12-15h.Na dan Pravoslavne Nove godine, 14. januara 2015. godine, koja se slavi po Julijanskom kalendaru, prvotimci Partizana će zajedno sa navijačima sa juga odneti sve paketiće mališanima iz Zvečanske ulice!Pokažimo da su nam njihovi osmesi najvažniji i da u njima vidimo našu budućnost!Budimo solidarni, pokažimo svima da crno-belo srce ne poznaje granice!", navodi se u saopštenju Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track