HUMANI: Najveći asovi za bolesnu decu!
Foto: Dragan Kadić

Fudbalske zvezde pomažu

HUMANI: Najveći asovi za bolesnu decu!

Fudbal -

Srpske fudbalske zvezde u utorak će igrati utakmicu od koje će prihod ići za izgradnju dečjeg onkološkog odeljenja u Nišu

U utorak 24. maja u 21 sat na Prvoj emitovaće se veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda pod nazivom „Asovi za decu“, koji će se igrati na stadionu Partizana. Sav prihod od prodaje ulaznica, kao i od SMS poruka biće namenjen izgradnji dečjeg hematoonkološkog odeljenja u Nišu.Ovaj specijalni humanitarni program vodiće Zoran Kesić, dok će novinar Prve Ivan Tešanović na terenu razgovarati s legendama srpskog fudbala i brojnim poznatim ličnostima. Utakmicu će prenositi sportski komentator Miljan Milićević, a deo voditeljskog tima biće i čuveni trojac emisije „Državni posao“.

Brojni proslavljeni fudbalski asovi rado su se odazvali pozivu da učestvuju u ovom humanitarnom mecu. Bivši igrač Crvene zvezde, Lacija i Intera i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Deki Stanković biće kapiten tima Radomira Antića, dok će drugi tim predvoditi Bora Milutinović sa Predragom Mijatovićem kao kapitenom. Učešće su, između ostalih, potvrdili i Boško Janković, Mateja Kežman, Nikola Žigić i Ivica Kralj.Uslovi lečenja dece koja su onkološki pacijenti u Nišu mnogo su nepovoljniji u odnosu na ostale klinike u Srbiji. Najmlađi zaslužuju lečenje po najvišim smeštajnim, higijenskim i medicinskim standardima. Svi koji žele da pomognu izgradnju novog niškog hematoonkološkog odeljenja mogu to već učiniti slanjem SMS poruke na broj 1150.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track