I RONALDO ČUO ZA SORAJU: Driblanje sa srpskom starletom!
Foto: Facebook, Ap, Profimedia, Damir Derviša

GORI PRIMERA

I RONALDO ČUO ZA SORAJU: Driblanje sa srpskom starletom!

Fudbal -
Fudbaler Real Madrida na pomenutoj društvenoj mreži ostavio je lajk ispod fotografije srpske starlete koja se našla na profilu najlepših žena sveta

Najboljem fudbaleru sveta Kristijanu Ronaldu sviđa se Soraja Vučelić, ako je suditi po tome što je lajkovao njenu sliku na Instagramu.Fudbaler Real Madrida na pomenutoj društvenoj mreži ostavio je lajk ispod fotografije srpske starlete koja se našla na profilu najlepših žena sveta.Tako je, posle Siniše Mihailovića i Nejmara, i Ronaldo pokazao simpatije prema Vučelićevoj, što su mogli da vide svi njegovi pratioci, kojih ima više od 30 miliona. Vest da je portugalski internacionalac, inače miljenik žena, lajkovao njenu sliku Soraja je čula od prijatelja, koji su se šalili da je fudbaler rešio da nervira Nejmara, s kojim je starleta dovođena u vezu.

- Da, upoznata sam s tim. Fanovi su mi poslali poruke, nisam znala o čemu se radi, ali su mi čak iz Španije pisali ljudi koji ga prate na Instagramu. Pa dobro, vole me Španci i Brazilci kao da sam njihova. Trenutno se nalazim u Španiji, pa vidim - rekla je Soraja nakon što smo je pozvali da nam prokomentariše to što je na Instagramu „merka“ Ronaldo.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track