IBRA U SVOJOJ ŠVEDSKOJ: Zlatan zakupio trg u Malmeu!
Foto: AP

Liga šampiona

IBRA U SVOJOJ ŠVEDSKOJ: Zlatan zakupio trg u Malmeu!

Fudbal -
Svima onima koji nisu uspeli da kupe karte za utakmicu slavni fudbaler omogućio besplatno gledanje u centru trećeg po veličini švedskog grada

Fudbaleri Juventusa i Mančester sitija odigraće večeras (20.45) u Torinu derbi meč 5. kola Lige šampiona.Želja i cilj italijanskog kluba su jasni i jednostavni - pobedom nad „građanima“ izbiti na vrh tabele grupe D i osigurati plasman u narednu fazu takmičenja (Siti je već među 16 najboljih). Tim iz Engleske, s druge strane, želi da se osveti za nenadan poraz (1:2) kod kuće od Juventusa, ali i da proba da se iskupi za debakl u duelu s Liverpulom (1:4) prethodnog vikenda. Zanimljivo i emotivno biće u Švedskoj, gde Malme dočekuje ekipu PSŽ, čiji će igrači nositi specijalno dizajnirane dresove. Umesto reklame, na prednjem delu dresa pisaće „Je suis Paris“ (ja sam Pariz) u znak poštovanja prema žrtvama nedavnog terorističkog napada u glavnom gradu Francuske. Lepša strana priče leži u činjenici da će za goste nastupiti Zlatan Ibrahimović, čovek koji je karijeru počeo baš u Malmeu i koji je odlučio da zakupi ceo trg u ovom švedskom gradu kako bi oni koji su ostali bez ulaznica za utakmicu mogli da na velikom video-bimu gledaju duel Lige šampiona.

Ludilo u grupi BSVI JURE PROLAZ DALJENajneizvesnija situacija za plasman među 16 najboljih je u B grupi, pošto su sve četiri ekipe u igri za prolaz dalje.Prvi je Mančester, koji bi pobedom kod kuće nad drugoplasiranim PSV rešio sve dileme, dok će u Moskvi veliku bitku voditi CSKA sa Zoranom Tošićem na čelu i Volfsburg.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track