IGRAČ ZVEZDE NA HLAĐENJU: Sikimić tri meseca van fudbala zbog grubog starta nad golmanom Pazara
Foto: Saša Pavlić

FSS nemilosrdan

IGRAČ ZVEZDE NA HLAĐENJU: Sikimić tri meseca van fudbala zbog grubog starta nad golmanom Pazara

Fudbal -

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije saopštila da je otvorila postupak povodom događaja koji su obeležili meč između Novog Pazara i Crvene zvezde u 7. kolu Superlige Srbije.

Crvena zvezda je pobedila 4:1, a ovaj meč obeležili su incidenti koji su izazvali navijači dva tima. U saopštenju se navodi da su i zatražene izjave od oba kluba, kao i video zapis sa utakmice od Zajednice klubova Super lige.Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić suspendovan na tri meseca, pošto je isključen na ovom meču. Sikimić je na ovoj utakmici teško povredio golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, koji je na kraju završio u bolnici. Živković je dobio jak udarac u lice, kada je uklizao u borbi za loptu ispred Predraga Sikimića, koji je zakasnio da izbegne start.

U saopštenju FSS se navodi da trener Partizana Marko Nikolić kažnjen sa 200.000 dinara zbog isključenja na meču sa Radom."Novčanim iznosom, zbog komentara na račun suđenja, kažnjeni su igrač Rada Milan Ćulum (25.000 dinara) i Senad Hadžifejzović, generalni sekretar Novog Pazara (30.000).Predmet koji se vodi protiv suspendovanog Dragana Čapelja, koji je ošamario igračicu ŽFK Crvena zvezda Jovanu Miladinović, nije završen, jer se čekaju dopunske izjave a odluka će biti doneta na narednoj sednici Disciplinske komisije FSS", saopštio je FSS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track