ISPUNJENJE OBEĆANJA: FSS nastavio akciju doniranja sportske opreme
Foto: Starsport

Bravo!

ISPUNJENJE OBEĆANJA: FSS nastavio akciju doniranja sportske opreme

Fudbal -

Fudbalski savez Srbije (FSS) nastavio je u Prokuplju akciju doniranja sportske opreme opštinskim fudbalskim savezima.

Na svečanosti u Prokuplju FSS je donirao sportsku opremu svim klubovima, njih više od 40, iz opštinskih fudbalskih saveza Blace, Prokuplje, Kuršumlija, Žitorađa, Lebane i Merošina.

Ceremoniji dodele sportske opreme u Prokuplju prisustvovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza, zamenik generalnog sekretara Jovan Šurbatović, koordinator rada mladjih selekcija FSS Mitar Mrkela i nekadašnji golman i reprezentativac Ivica Kralj.

"Ovo je nastavak naše akcije, posle Surčina i Lučana, sada je još šest opštinskih saveza dobilo vrednu opremu, što je veoma značajno za ovaj deo Srbije. FSS će naravno nastaviti sa ovim aktivnostima, kao i na razvoju infrastrukture koja predstavlja osnov razvoja fudbala u Srbiji i svakako je jedan od prioriteta u našem radu", rekao je Kokeza.

On je najavio da će sledeća akcija dodele sportske opreme biti u Grockoj, Mladenovcu, Voždovcu i Novom Beogradu, a potom i u Vojvodini.

Predsednik Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije (FSRIS) Novica Tončev zahvalio se na donaciji i dodao da će ona mnogo značiti za sve klubove iz tog okruga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track