JOKAN ZAUSTAVLJEN NA PUTU KA PREMIJER LIGI: Bolji je ispao, očekujem da ostanem u Fulamu
Foto: Profimedia

Šteta

JOKAN ZAUSTAVLJEN NA PUTU KA PREMIJER LIGI: Bolji je ispao, očekujem da ostanem u Fulamu

Fudbal -

Slaviša Jokanović nije uspeo da uvede klub iz Londona u najviši rang pošto ga je u plej-ofu posle dva meča izbacio Reding (1:1, 0:1).

Fulam i Slaviša Jokanović zaustavljeni su na putu ka Premijer ligi!Klub iz Londona izgubio je od Redinga u gostima rezultatom 1:0 i tako ispao iz doigravanja za plasman u elitu. Reding je slavio iz penala, golom Jana Kermoganta u 49. minutu. Slaviša Jokanović (48) posle utakmice bio je razočaran jer je priželjkivao da se nađe u finalu. U prvom meču, odigranom u subotu u Londonu, bilo je 1:1.Ispao bolji tim- Mislim da je ispao bolji tim! Igrali smo bolji fudbal u obe utakmice, i to su svi videli, ali nećemo igrati u finalu. Reding nam je dao dva gola iz dve diskutabilne situacije i prošao dalje. Sudije definitivno nisu imale isti kriterijum. To nas je ubilo i mnogo smo razočarani što nećemo igrati na Vembliju - rekao je Jokanović i dodao:- S druge strane, mogu da budem ponosan na svoje momke i sezonu iza nas.Slaviša Jokanović ima ugovor s Fulamom do 2019. godine, koji je potpisao u februaru. Ipak, posle sjajnih rezultata u Čempionšipu mogao bi da promeni sredinu.Gazda se pita- Videćemo šta će se dešavati tokom leta. Ima tu mnogo faktora. Zavisi i od toga šta će Fulam želeti. Očekujem da ostanem i završim posao, a isto tako očekujem da ostanu i naši najbolji igrači, pre svih Tom Kerni, ali i da se pojačamo - bio je iskren Jokanović.Srbin je u Fulam došao u decembru 2015. godine, pošto je prethodno uveo Makabi iz Tel Aviva u Ligu šampiona. Spasao je ekipu od ispadanja, a ove sezone je konsolidovao tim i bio na korak od plasmana u Premijer ligu.

PoređenjeNISAM PEP, VEĆ SLAVIŠAZbog napadačkog stila fudbala, engleski novinari Slavišu Jokanovića porede sa Pepom Gvardiolom.- Čuo sam za poređenje sa Pepom Gvardiolom, ali moram da kažem da ne želim da budem kao on! Hoću da me ljudi poznaju kao Slavišu Jokanovića - poručio je Srbin.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track