KAO DA JE PLUS ŠEST: Zvezdaši uz Adila otišli u Sloveniju!
Foto: Zorana Jevtic

Crveno-beli odlično raspoloženi

KAO DA JE PLUS ŠEST: Zvezdaši uz Adila otišli u Sloveniju!

Fudbal -
U svlačionici Marakane pred put treštala muzika, a igrači se „naoružali“ filmovima i igricama za karantinske pripreme
1 / 4 Foto: Zorana Jevtic

Zagrli me sada, kad ti nisam niko, poljubi me još više, nek zaboli, od ljubavi te ja više volim - čulo se iz Zvezdine svlačionice dok su se fudbaleri prvaka Srbije spremali za put u okviru prve faze priprema. Uz stihove Adilove pesme i još nekih narodnjaka, crveno-beli su u dobrom raspoloženju otišli put Slovenije.- Jesi li poneo filmove? - najčešće je pitanje koje su čulo juče među fudbalerima Zvezde. Deset dugih dana čeka izabranike Nenada Lalatovića, pa valja ubiti vreme uz zanimljiva ostvarenja, kako su nam rekli, pretežno strane kinematografije. Mlađima su interesantnije video-igrice, tako da će biti velikog nadmetanja u popularnoj simulaciji fudbala - PES.

Otputovali klupskim autobusom... Lazović, Cvetković, Gavrić i Mbođ
Otputovali klupskim autobusom... Lazović, Cvetković, Gavrić i Mbođ

Stručni štab neće imati vremena ni za filmove ni za igrice, već će se, kao i do sada, temeljno baviti pripremom svakog treninga. Nenad Lalatović zadovoljan je pojačanjima, ali smatra da je još rano da govori da li je tim jači nego jesenas.- Ekipa bi trebalo da se uigra. Sačekajmo da počne prvenstvo, ne bih želeo da govorim unapred. Sudeći po onome što sam do sada video, novajlije imaju kvalitet - rekao je Lalatović.S druge strane Topčiderskog brda već su počele da stižu provokacije, kao što je izjava trenera Partizana da se „plaši najavljenih 15 pobeda Zvezde u drugom delu sezone“.- Nikad nisam obećao 15 pobeda, jer se vodim lošom politikom kolege koji je to obećao pa nije uspeo. Uostalom, pobediti na toliko utakmica je jednostavno nemoguće. Ono što mogu da obećam, jeste maksimum na svakom meču - poručio je Lalatović.

Hit fotoKLINCI KRILI SLATKIŠEPošto su stavili torbu u autobus, Luka Jović i Marko Grujić otišli su do obližnje prodavnice da se snabdeju štampom i slatkišima! Kad su videli da ih fotografišemo, sakrili su kese iza leđa, ali već je bilo kasno. Srećom po njih, u autobusu za Sloveniju nije bio Nikola Mijalović, jer bi u tom slučaju gotovo sigurno ostali bez svega što su kupili.

Tu je i trotinetLALA PONEO KOLICA ZA ĆERKICUMeđu brojnim torbama i sportskim rekvizitima u Zvezdinom autobusu našla su se i kolica za bebe i ljubičasti trotinet za devojčicu! Naime, porodica trenera Zvezde Nenada Lalatovića nalazi se na odmoru u Sloveniji, pa je tata bio zadužen da ponese stvari koji im nedostaju kako bi im odmor bio potpun. Kako saznajemo, pre dolaska u Portorož porodica Lalatović bila je u Milanu, u poseti kumu Nemanji Vidiću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track