KAPITEN NE IDE U PENZIJU: Murinjo nudi Teriju novi ugovor
Foto: AP

Nastavlja karijeru

KAPITEN NE IDE U PENZIJU: Murinjo nudi Teriju novi ugovor

Fudbal -
Nema sumnje da će Teri dobiti novi ugovor. Ja znam to, zna i on. Svi u klubu to znamo i ja mislim da i vi to morate da osećate, rekao je Murinjo

LONDON - Kapitenu Čelzija Džonu Teriju biće ponuđen novi ugovor, saopštio je menadžer londonsko kluba Žoze Murinjo.

Murinjo je najavio da će novi ugovor zadržati Terija na Stamford bridžu makar još jednu sezonu. On je na taj način demantovao informacije koje su se pojavila prethodnih dana, a koje su govorile da će iskusni fudbaler otići u penziju.

"Nema sumnje da će Teri dobiti novi ugovor. Ja znam to, zna i on. Svi u klubu to znamo i ja mislim da i vi to morate da osećate. Čak i pre nego što smo mi išta potvrdili, vi ste morali to da osetite. On je vrlo važan igrač za nas, pa će taj ugovor pre ili kasnije doći. To je samo formalnost", istakao je Murinjo.

Kapiten Čelzija ima posebne trening režime, koji mu omogućavaju da se odmori kad god ima priliku, kako bi u najboljem svetlu mogao da se prikaže na terenu, a da ne maltretira svoje telo. On je čak ovog meseca imao tri slobodna dana više od ostalih, a to se isplatilo, pošto je postigao vodeći gol u meču sa Vest Hemom.

"On je srećan momak, igra odlično, voli saigrače, trenera i radi sjajno. Imam sjajnu grupu i mislim da se Džon oseća stvarno dobro", dodao je Murinjo.Teri (34) je u Čelsiju od 1995. godine, a za londonski klub odigrao je 645 utakmica i postigao 59 golova. Sa Čelsijem je osvojio tri titule u Premijer ligi, 5 FA kupa, dva Liga kupa, dva trofeja Komjuniti šild, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track