KARADŽIĆ SADA HVALI ČELNIKA ZVEZDE: Promenio sam mišljenje o Kokezi
Foto: Nebojša Mandić

Palo pomirenje

KARADŽIĆ SADA HVALI ČELNIKA ZVEZDE: Promenio sam mišljenje o Kokezi

Fudbal -
U poslednje dve godine sam imao priliku da bolje upoznam Kokezu, čoveka koji svojim radom i angažmanom pomaže Crvenoj zvezdi u teškim trenucima kroz koje prolazi, a što sam već ranije i apostrofirao, rekao je Karadžić

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je da je promenio mišljenje o čelniku Crvene zvezde Slaviši Kokezi, s kojim je bio u sukobu. "U poslednje dve godine sam imao priliku da bolje upoznam Kokezu, čoveka koji svojim radom i angažmanom pomaže Crvenoj zvezdi u teškim trenucima kroz koje prolazi, a što sam već ranije i apostrofirao", rekao je Karadžić. Karadžić je 2013. godine izjavio da je Kokeza sve kontakte sa menadžerima u Zvezdi preneo na sebe, iako je od njega traženo da preispita zloupotrebe prethodne uprave i "otera sve menadžere". "Te stavove sam izneo na osnovu određenih informacija koje sam tada posedovao. Primetio sam da se određeni mediji pozivaju na moje izjave iz 2013, koje sam nesporno tada dao. Bio je to period ispunjen teškim rečima sa obe strane", rekao je Karadžić.

Prvi čovek FSS je dodao da "ima pouzdane informacije" da Kokeza u poslednje vreme obezbeđuje brojne sponzorske ugovore za potrebe Zvezde "što je neophodno da bi se prevazišla komplikovana finansijska situacija u kojoj se Zvezda nalazi već duže vreme", kazao je on. Karadžić je istakao da će Kokeza, kao predsednik Fudbalskog saveza Beograda, u narednom periodu biti uključen u rad najviših organa FSS-a, gde se već nalaze ostali predsednici regionalnih saveza. Uprava Crvene zvezde i Karadžić poslednjih godina su imali otvoreni sukob u kome su se koristile i teške reči, a crveno-beli su u nekoliko navrata tražili da prvi čovek FSS-a napusti svoju funkciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track