KARAKAŠEVIĆ ODGOVARA ČAPELJI: Sklonite ovog iz sporta!
Foto: Reuters

U centar

KARAKAŠEVIĆ ODGOVARA ČAPELJI: Sklonite ovog iz sporta!

Fudbal -

Šest puta ću se zapitati ko je, bre, taj čovek. Hvali se da je kao građanin nama sportistima platio put u Rio i ja sam mu zahvalan na tome, ironičan je naš stonoteniser, koga je Čapelja nazvao veprom

Funkcioneru ŽFK Vojvodina Draganu Čapelji, koji je na društvenim mrežama vređao srpske olimpijce, a potom i ošamario mladu fudbalerku Crvene zvezde Nevenu Miladinović, treba doživotno zabraniti ulazak na sve sportske priredbe. Ovu kaznu traži srpski stonoteniser Aleksandar Karakašević, koga je bahati rukovodilac nazvao veprom.Iskusni sportista, kome su ovo bile pete Olimpijske igre u karijeri, kaže da ga nisu pogodile Čapeljine reči, već da ne može da shvati kako jedan sportski funkcioner može da udari devojčicu od 18 godina.

- Pre nego što počnem da pričam, prvo bih se šest puta zapitao - ko je, bre, taj čovek Dragan Čapelja? Vidim da se hvali da je on kao građanin ove zemlje nama sportistima platio put u Rio de Žaneiro i ja sam mu zahvalan na tome. Evo, to mu javno poručujem - kaže Karakašević i dodaje:

- Sve što ja tom čoveku imam da kažem jeste: Sram te bilo! I to ne zato što je mene vređao i nazvao tako kako me je nazivao. Mene to uopšte ne pogađa, doživljavao sam i mnogo gore stvari u životu, pa se nisam obazirao na to. Treba da ga je sramota što je udario devojčicu od 18 godina, i to samo zato što se raduje pobedi. Zbog toga treba da bude kažnjen, da mu se zabrani ulazak u bilo koji sportski objekat, i to do kraja života.Podsećanja radi, Čapelja je vređeo redom sve srpske sportiste koji nisu postigli uspeh u Riju, a za Karakaševića je konkretno napisao: „Spečena baba odustala od maratona. Sad će verovatno da se nadrka kao onaj vepar Karakašević“.

Nakon toga, on je u SC „Vujadin Boškov“ u Veterniku fizički napao Nevenu Miladinović, koja je s ostalim svojim saigračicama proslavljala pobedu Crvene zvezde nad Vojvodinom.

Ograđuju seFK VOJVODINA SE ODREKLA ČAPELJEFudbalski klub Vojvodina izdao je juče saopštenje u kojem objašnjava da je Dragan Čapelja nekada bio zaposlen u njihovom klubu, ali da već izvesno vreme ne radi tu i da klub s „Karađorđa“ nema nikakve veze s njim.- Dragan Čapelja jeste bio zaposlen u FK Vojvodina kao saradnik u marketingu i urednik zvaničnog klupskog sajta, ali to je funkcija koju već odavno ne obavlja i od tada on niti je zaposlen, niti na bilo koji drugi način učestvuje u radu i funkcionisanju kluba. Na pomenutom meču, Dragan Čapelja je bio prisutan kao predstavnik ŽFK Vojvodina, kluba koji je potpuno samostalan u svom upravljanju, a sa kojim mi imamo dobru saradnju, koja se najviše realizovala kroz ustupanje terena u našem FC „Vujadin Boškov“ za odigravanje utakmica - stoji, između ostalog, u saopštenju Vojvodine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track