KONTE: Pobedili smo tim s najboljim trenerom na svetu
Foto: AP

Čelsi na korak od titule

KONTE: Pobedili smo tim s najboljim trenerom na svetu

Fudbal -

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je posle sinoćnjeg trijumfa njegove ekipe nad Mančester sitijem u Premijer ligi da je umoran, jer se oseća kao da je bio na terenu i dodao da je pobedjen najboljim tim u ligi.

"Izgledam umorno, jer se osećam kao da sam igrao, proživljavao sam sve s njima. Moramo biti zadovoljni, jer smo pobedili jaku ekipu, najbolji tim u ligi. Mislim da imaju sjajnog trenera, najboljeg na svetu. Pobediti u ovakvoj utakmici u ovom delu sezone je zaista sjajno", rekao je Konte posle utakmice, a preneli su britanski mediji.

Čelsi je sinoć na svom terenu pobedio Mančester siti sa 2:1 i tako zadržao sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Totenhem.

"Za vikend smo nezasluženo izgubili (od Kristal Palasa), ali današnja reakcija moje ekipe bila je dobra. Imamo još dosta do kraja, osam utakmica je pred nama i treba da razmišljamo da će sve biti rešeno tek na kraju", rekao je on.

Mančester siti posle sinoćnjeg poraza ima čak 14 bodova manje od lidera Čelsija i trenutno zauzima četvrto mesto.

"Čast je imati igrače kakve ja imam. Došli smo na Stamford Bridž i odigrali utakmicu kakvu smo odigrali - s velikim karakterom. Ja sam srećan čovek što saradjujem s ovim igračima", rekao je trener Sitija Pep Gvardiola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track