KRASIĆ PORUČIO: Neću Turcima oprostiti ni dinara
Foto: Reuters

Srpski fudbaler nije podlegao ucenama Fenerbahčea

KRASIĆ PORUČIO: Neću Turcima oprostiti ni dinara

Fudbal -
Ako ne pronađem klub u Rusiji treniraću sa omladincima Fenera, neću da ostavim 3,45 miliona evra, poručio bivši reprezentativac

Miloš Krasić odlučio je da ostane u Fenerbahčeu do kraja ugovora koji ističe 30. juna 2016. godine.

Bivši reprezentativac Srbije sa menadžerom Dejanom Joksimovićem pregovarao je proteklih dana sa čelnicima turskog kluba. Do dogovora ipak nije došlo. Nije tajna da Miloš Krasić (30) želi da napusti Fenerbahče, ali ne pod ucenjivačkim uslovima koje predlažu Turci. Dok uprava Fenera ne popusti Krasić je spreman da trenira sa omladincima.

Da podsetimo, Krasić ima godišnju platu u visini od 2,3 miliona evra. Ukoliko ne popuste, čelnici Fenerbahčea moraće Srbinu do leta sledeće godine da redovno isplaćuju 3.450.000 evra.

"Neću da odustanem od novca koji mi pripada. Želim da igram, međutim, još nisam pronašao klub koji mi odgovara. Gledam utakmice Fenerbahčea preko TV i verujem da će moji saigrači na kraju sezone biti šampioni. Možda čelnici žele da se iznerviram i pokupim papire, ali se to neće desiti", rekao je Krasić za ruske medije.

Za Krasića su ove zime bili zainteresovani klubovi iz Saudijske Arabije i Kine, ali je on želeo da se vrati u Rusiju. Odbio je ponudu Spartaka iz Moskve nadajući se da će ga kontaktirati njegov bivši klub CSKA, ali se to nije desilo.

"Prelazni rok u Rusiji traje do 28. januara. Nadam se da bih do tada mogao da nađem klub. U Rusiji sam bio najsrećniji. Moj menadžer Dejan Joksimović brine o tome. Mogu samo da kažem da mi je potrebno deset dana da budem u takmičarskoj formi. Kvalitet nisam izgubio", poručio je Krasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track