(KURIR TV) IZABRAO UPRAVU I OPET OTIŠAO IZ PARTIZANA: Evo kako je Zečević isprozivao Bjekovića
Foto: Saša Pavlić

Raskol u upravi utiče na ekipu

(KURIR TV) IZABRAO UPRAVU I OPET OTIŠAO IZ PARTIZANA: Evo kako je Zečević isprozivao Bjekovića

Fudbal -

Dugogodišnji funkcioner FK Partizan Žarko Zečević izjavio je danas da se opozicija okupljena oko Nenada Bjekovića, njegovog bivšeg saradnika, ponašala neodgovorno i da je klubu neophodno jedinstvo jer samo tako može da napreduje.

Bjeković i njegovi saradnici nisu se pojavili na Vanrednoj skupštini, na kojoj je Milorad Vučelić danas izabran za novog predsednika.

"I generali su se podelili na dve struje kada je Partizan igrao finale Kupa šampiona 1966. Slična situacija je i danas, nadam se da će klub posle svih dešavanja izaći iz krize. Ovo je novi početak, verujem jako uspešan", rekao je Zečević na Skupštini.

On je istakao da je neuspela Izborna skupština u maju, kada je prekinuta zbog svađe dve strane, ne sme da se ponovi.

"Pojedinci su se poneli neodgovorno i neobzirno. Postoje razna mišljenja, sukob mišljenja, ali ne smemo nikada da dozvolimo događaje sa Skupštine u maju. To ne sme da se dešava Partizanu, mora da sačuva ime i oreol sportskog nadmetanja. Oni koji će ubuduće bojkotovati rad kluba neka podnesu ostavku. Partizan mora da se razvija", naveo je Zečević.

On je dodao da je u klubu neophodno jedinstvo jer samo tako može da napreduje strateški i organizaciono.

"Kada nema jedinstva u rukovodstvu to utiče na rezultate tima. Svi koji govore drugačije nisu u pravu, jer igrači osete atmosferu i igraju pod psihičkim opterećenjem. Svaka njihova greška se u javnosti tumači na drugačiji način", rekao je Zečević i zahvalio se igračima što su izneli teret.

"Igraju sa velikim uspehom, a ostaje žal što tako nije bilo na početku sezone kada smo ispali iz Evrope", poručio je Zečević.

On je na kraju zaključio:

"Ovo Skupštinom završio sam delovanje u klubu na duži period".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track