LALATOVIĆ: Igrači vole rad sa mnnom, ali ako sam problem otići ću iz Zvezde
Foto: Dado Djilas

LALATOVIĆ: Igrači vole rad sa mnnom, ali ako sam problem otići ću iz Zvezde

Fudbal -
Ko god da je u Crvenoj zvezdi mora da zna da bi prljav veš morao da ostane u kući, rekao je trener tima sa Marakane

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović je i dalje uveren da može da na pravi način završi započeti posao i Zvezdu dovede do šampionske titule, ali kaže da je spreman da ako se to od njega bude zahtevalo i napusti Marakanu.

„Ako neko treba da bude kriv, neka to budem - ja! Pogledajte suđenje u Kragujevcu i Kruševcu, ali ne smemo da se bavimo drugima. Najmanji je problem da odem, ukoliko uprava bude smatrala da je to rešenje. Biću ovde dok god sam potreban Crvenoj zvezdi“, poručio je Lalatović.

Svestan je da je trener prvi na udaru kada rezultati nisu pravi.

„Najbitnije mi je da sam čist pred sobom, ali da su igrači zadovoljni saradnjom sa mnom. Nije lako raditi u Crvenoj zvezdi, ali ja je volim i osećam kao drugu kuću. Uvek ću biti na Marakani. Ako ne fizički, onda u mislima“.

Remi u Kragujevcu ostao je u senci odluke odgovornih sa Marakane da kapitensku traku oduzmu Nikoli Mijailoviću. Lalatović je rekao da je to uradio zbog prevelikog pritiska koji igrač oseća, mada se sve glasnije priča da je takav potez inicirala uprava kluba zbog fizičkog obračuna Mijailovića i Bosančića.„Kada se u kući posvađam sa ženom, ne idem po komšiluku da pričam šta se dogodilo. Ko god da je u Crvenoj zvezdi mora da zna da bi prljav veš morao da ostane u kući. To sam naučio u sedmoj godini, držim se tog principa i dan-danas. Mijailović je veliki zvezdaš i odličan igrač, zna da reaguje. Oduzeta mu je traka da bi igrao još bolje“, objasnio je Lalatović.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track