LALATOVIĆ POZIVA NAVIJAČE: U Zvezdi je nerešen rezultat ravan porazu
Foto: Fonet

Trener šampiona uoči duela sa Vojvodinom

LALATOVIĆ POZIVA NAVIJAČE: U Zvezdi je nerešen rezultat ravan porazu

Fudbal -
Crveno-beli su na početku drugog dela sezone igrali nerešeno sa Radničkim u Nišu, a potom su u uzbudljivom susretu na gostovanju savladali Jagodinu 3:2

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri razmišljaju samo o pobedi nad Vojvodinom u narednom kolu Super lige Srbije. "Poslednjih pet-šest utakmica Vojvodina ima više pobeda na našem stadionu nego mi. Ali, nadam se da ćemo obradovati sve koji vole Zvezdu novom pobedom i da ćemo prekinuti nezgodnu tradiciju. Razmišljamo samo o pobedi i nova tri boda", rekao je Lalatović. Zvezda će u narednom kolu srpskog prvenstva dočekati Vojvodinu, u 18. kolu Super lige. "Vojvodina je dobar tim i moraćemo maksimalno ozbiljno da uđemo u utakmicu kako bismo došli do nova tri boda. Ne smemo da potcenimo protivnika", rekao je Lalatović.

Crveno-beli su na početku drugog dela sezone igrali nerešeno sa Radničkim u Nišu, a potom su u uzbudljivom susretu na gostovanju savladali Jagodinu 3:2. "Svaka pobeda znači za samopouzdanje, tako da trijumf nad Jagodinom mnogo znači, jer smo pre toga igrali nerešeno. Posle remija je pritisak veliki jer je nerešeno u Zvezdi ravno porazu. Nadam se da ćemo svaku sledeću utakmicu odigrati mnogo, mnogo bolje nego prethodnu sa Jagodinom", kazao je Lalatović. Lalatović je naveo da će protiv Vojvodine moći da računa na sve igrače, osim od ranije povređenog desnog beka Marka Petkovića. "Tim koji pobeđuje se ne menja. Ako bude bilo promena u odnosu na susret sa Jagodinom, možda će biti jedna, ali videćemo...", kazao je trener crveno-belih.

Iz Zvezde su pozvali publiku da u što većem broju dođu na stadion "Rajko Mitić", a takođe i apelovali na fer i sportsko navijanje. "Nadam se da ćemo rođendan proslaviti onako kako dolikuje, uz punu podršku naših navijača, za koje očekujem da će nas nositi do pobede", rekao je Lalatović. Utakmica između Zvezde i Vojvodine igraće se sutra od 18.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track