LARISA RIKELME EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Stojković je najseksepilniji
Foto: Rojters

Paragvajka prati fudbalere Srbije

LARISA RIKELME EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Stojković je najseksepilniji

Fudbal -
Proslavila se u Africi Od vaših sportista čula sam za Đokovića, koji je izuzetno privlačan muškarac. Znam ko je i Marko Jarić, ali najprivlačniji mi je ipak vaš golman

Intervju Larisa Rikelme mis mundijala 2010.Najpoznatija navijačica reprezentacije Paragvaja i jedna od najseksepilnijih žena na planeti Larisa Rikelme u ekskluzivnom intervju za Kurir otkrila je da joj je Vladimir Stojković najprivlačniji srpski fudbaler!Šta trenutno radite, čime se bavite i da li ste zaljubljeni?- Uživam u svakoj sekundi provodenoj sa svojim dečkom. Zaljubljena sam i srećna. Pored toga, imam mnogo posla. Poziram za neke od najtiražnijih južnoamričkih magazina i bavim se humanitarnim radom.Nije vas bilo na prošlom Mundijalu. Da li ste izgubili interesovanje za fudbal?- Nisam ni najmanje izgubila interesovanje za fudbal, ali za razliku od Južne Afrike, moj Paragvaj nije uspeo da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo u Brazilu. Tokom Mundijala više vremena sam provodila sa bivšim verenikom, ali spremam veliki povratak u junu na Kopa Amerika u Čileu.Da li i dalje privlačite pažnju medija?- Početkom godine sam izabrana za drugu najseksepilniju „vagsicu“ u izboru španskog lista Sport. Izuzetno sam ponosna na to, posebno što sam blizu 30. rođendana. Titulu „Balon de Rosa 2014“ osvojila je Tamara Goro, supruga Ezekijela Garaja.Da li poznajete srpske sportiste i ko vam najseksepilniji?- Od srpskih sportista čula sam za Đokovića, koji je izuzetno privlačan muškarac. Takođe, znam ko je i Marko Jarić, ali najprivlačniji srpski fudbaler mi je vaš golman sa Svetskom prvenstva u Africi Vladimir Stojković.

Samo za fudbalere ParagvajaSPREMAM SPECIJALNO IZNENAĐENJEDa li spremate neko iznenađenje za fudbalera Paragvaja na Kopa Amerike u Čileu, koji startuje 11. juna?- Kao što sam i rekla, spreman se za turnir u Čileu. Već imam nekoliko ponuda od uglednih magazina da poziram za duplerice i naslovne strane u dresu mog Paragvaja. Ako moj tim stigne do polufinala Kopa Amerike, spremila sam specijalno iznenađenje, ali samo za Džonatanove oči. Ako osvojimo titulu prvaka Amerike, verujte mi da će Džonatanu biti lepše nego na medenom mesecu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track