LICEM U LICE Đorić: Sram te bilo, Lekoviću, probisvetu!
Foto: Dado Djilas

Slučajni susret dvojice ljutih rivala

LICEM U LICE Đorić: Sram te bilo, Lekoviću, probisvetu!

Fudbal -
Kurir svedok Na raskrsnici Kondine i Makedonske ulice Milovan Đorić i Nebojša Leković imali verbalni duel koji su prekinule sirene nestrpljivih vozača

Izjava Nebojše Lekovića na račun Tomislava Karadžića da je moralna nakaza izazvala je reakciju Milovana Đorića, ali kako život piše romane, tako se neposredno posle intervjua dogodio i slučajni susret dvojice ljutih protivnika na pešačkom prelazu, na uglu ulica Makedonske i Kondine.Leković: Gde si, bre, Milovane?!Ðorić: Evo, upravo sam sa novinarom završio intervju o tebi.Leković: Što o meni?Ðorić: Morao sam da kažem kakav si čovek. Sramota je ono što si rekao za Toleta, treba da te bude stid onakvih reči.Leković: Šta sam to rekao? A šta je on za mene rekao?!Ðorić: Ma, ajde, molim te...Leković: Za koji list si pričao?Ðorić: Kurir, kupi i čitaj sutra!Razgovor bi potrajao, ali su ostali učesnici u saobraćaju, koji su, kao i Leković, čekali da se uključi zeleno svetlo na semaforu, izgubili strpljenje. Automobilske sirene odložile su njihovu prepirku do neke druge, zgodnije prilike.A šta je Ðorić pre opisanog susreta rekao o Lekoviću?- Njegov rečnik otkriva da je reč o probisvetu. Od sredine 80-ih sam u forumima FSS i odgovorno vam kažem da ta organizacija nikada gore nije poslovala i radila nego u periodu kada je on bio predsednik! Kazaću vam da proverite kod svedoka šta se dešavalo prilikom potpisivanja ugovora sa italijanskom kompanijom „Loto“, kako su renovirane prostorije FSS na Terazijama 3 - ispričao Ðorić i u dahu nastavio:- Istražite malo troškove njegove svadbe u „Interkontinentalu“, ko ih je platio. Mnogo toga znamo, ali verujte, još saznajemo o čoveku koji se ceo život bavi marifetlucima. Izaći će uskoro na videlo.

Odgovori na MarakaniPITAJTE TERZU I DŽAJU KO JE LEKADeo Lekovićeve biografije nalazi se i u arhivama stadiona najtrofejnijeg srpskog kluba, pa Đorić kaže da bi odgovori o poštenju mogli da se pronađu i u Ljutice Bogdana.- Pričaju da bi možda Zvezda mogla da ga podrži u kandidaturi za predsednika FSS. Pitajte šta u Zvezdi misle o njemu i neka vam daju finansijske izveštaje iz tog vremena. Ma, cela fudbalska Srbija zna da je reč o jednoj vucibatini za koju na poslednjim parlamentarnim izborima nije htela da glasa ni bliža familija - kaže Đorić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track