LJAJIĆ NE ŽELI DA UČESTVUJE U NOVOM CIRKUSU: Situacija je katastrofalna, anarhija šteti Partizanu
Foto: Dado Đilas

Ili da se dogovore ili da odu

LJAJIĆ NE ŽELI DA UČESTVUJE U NOVOM CIRKUSU: Situacija je katastrofalna, anarhija šteti Partizanu

Fudbal -

Član Skupštine FK Partizan Rasim Ljajić izjavio je da se trenutna situacija u klubu može nazvati katastrofom i poručio da postoje samo dva izlaza - da dve struje pronađu kompromisno rešenje ili da odu i jedni i drugi.

Komentarišući vest da je SBPOK upao u klub kako bi prikupio podatke zbog sumnje da su pojedini čelnici crno-belih zloupotrebili položaj uoči prethodne, prekinute, Izborne Skupštine, Ljajić je rekao da mu kao ozbiljnom čoveku ne pada na pamet da učestvuje u novoj i gleda kako se neko tuče.

"Tu postoje samo dva izlaza - ili će dve struje u Partizanu da pronađu kompromisno rešenje i zajednički izlaz iz ove situacije ili da i jedni i drugi odu, da se pojave drugi ljudi koji će uložiti novac, preuzeti rukovođenje klubom, jer ovo samoupravljanje i ovakva anarhija naprosto šteti dugoročno Partizanu i njegovom ugledu", rekao je Ljajić.

Mediji su preneli da SBPOK sumnja da su falsifikovane službene dokumentacije i članske karte kako bi se na prethodnu Skupštinu ubacili novi delegati.

Nova izborna Skupština FK Partizan zakazana je za 12. septembar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track