MARKO GRUJIĆ ZA KURIR: Ako padne gol, opet ću da srušim Jutjub!
Foto: Profimedia

Derbi Premijer lige: Liverpul večeras dočekuje Junajted (21.00)

MARKO GRUJIĆ ZA KURIR: Ako padne gol, opet ću da srušim Jutjub!

Fudbal -

Marko Grujić preko Kurira obećao još jednu urnebesnu reakciju kao i posle gola Hendersona ako crveni pobede Murinjov tim

Večeras je veliki derbi Premijer lige između Liverpula i Mančester junajteda (21.00) na Enfildu, a Srbin Marko Grujić nada se da će biti akter okršaja dva najtrofejnija engleska kluba.Grujić je pre mesec dana, na meču između Čelsija i Liverpula, postao zvezda Jutjuba kad je imao urnebesnu reakciju posle gola Džordana Hendersona. Njegovo iščuđavanje oduševilo je celu Veliku Britaniju.U kom raspoloženju dočekuješ derbi protiv Mančester junajteda?- Kad igraš za Liverpul, svaka utakmica je posebna, ali od ove očekujem da zaista bude spektakl. Zato jedva čekam da počne. Mnogo mi je važno da i posle meča budem nasmejan, odnosno da pobedimo - počeo je razgovor Grujić.Da li u Liverpulu vlada euforija pred dolazak Junajteda i Murinja?- I da i ne. Nama je stadion uvek pun. S te strane se ne dešava ništa drugačije nego inače, ali ipak je utakmica s Junajtedom posebna i svi su nekako drugačiji, iščekivanje je veliko. I nas u klubu i navijača. Posebno što igramo kod kuće.Ko je od igrača Junajteda najveća strepnja za Liverpul?- Mnogo je zvezda u njihovom timu, ali mislim da oni upravo forsiraju timsku igru. Nisu u formi kakva je očekivana. Imena Ibrahimović, Pogbe i ostala svakako su za respekt.Liverpul je u seriji od pet pobeda zaredom, može li upisati i šestu? I kako?- Nadam se da možemo. Recept je naš kvalitet, odlična fizička sprema i Jirgen Klop! Šef prosto obožava velike utakmice i ume da ih dobija.Da li bi voleo da zaigraš u derbiju? Posebno što je povređen Vajnaldum.- Videćemo, ne odlučujem ja. S druge strane, imam problem s mišićem noge, nisam trenirao nekoliko dana, ali sad je bolje.Kako teče period adaptacije na Enfildu, jesi li uspeo da se prilagodiš uslovima u velikom klubu?- Jesam, zasad je sve OK. Treniram odlično, primljen sam sjajno. Trudim se da iskoristim svaki minut u igri. Budućnost je preda mnom.Tvoje čuđenje posle gola Hendersona protiv Čelsija zasenilo je pobedu Liverpula. Bio si zvezda na Jutjubu. Hoćeš li se slično iznenaditi i protiv Junajteda ako padne takav gol?- Hoću, nego šta ću (smeh)! Samo neka se desi, pa ćemo lako za slavlje i čuđenje - poručio je dobro raspoloženi Marko Grujić.

Ludiranje za volanomLOVREN ĆE U POLICIJU, JA NEĆUKakva je situacija s tobom, Lovrenom i policijom? Mediji iz Engleske pisali su da ćete Lovren, Marković i ti biti privedeni na razgovor, jer ste navodno ugrožavali bezbednost u saobraćaju?- Proces je u toku. Kazni će biti, ali mislim da suvozač nije ništa prekršio. On je miran, a ostala dvojica... Za njih ćemo da vidimo, ha-ha-ha.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track