MEČ GODINE: Orlovi odleteli po plen u Lisabon
Foto: Dado

Srbija sutra izlazi na megdan Portugalu

MEČ GODINE: Orlovi odleteli po plen u Lisabon

Fudbal -
Za nas je ovo najvažnija utakmica u kvalifikacijama, verujemo da možemo do dobrog rezultata, smatra napadač Aleksandar Mitrović

Reprezentativci Srbije juče su u dobrom raspoloženju otputovali u Lisabon. Sa osmesima na licu ušli su u „erbas A319“ koji je u 17 časova poleteo za prestonicu Portugala.Pre ukrcavanja u avion pred novinare na aerodromu „Nikola Tesla“ izašli su Aleksandar Mitrović i Lazar Marković.

Spremili engleski recept... Ivanović i Kolarov
Spremili engleski recept... Ivanović i Kolarov

- Čeka nas težak protivnik. Postoji tenzija jer je za nas ovo najvažnija utakmica u kvalifikacijama. Ako odigramo dobro, verujem da možemo i do pozitivnog rezultata. Portugal je sastavljen od sjajnih igrača, a tu ne mislim samo na Ronalda. Na utakmici protiv Francuske pokazali smo da znamo da igramo protiv jakih rivala. Pričao sam sa Stojkovićem o golmanu rivala Patrisiju, rekao mi je neke cake - uz osmeh je poručio Mitrović.Dolasku u Lisabon raduje se Lazar Marković, koji je s dosta uspeha nosio dres Benfike.

Namestio nišan... Aleksandar Mitrović
Namestio nišan... Aleksandar Mitrović

- Srećan sam što idemo tamo gde sam proveo mnogo lepih godina. Želeo bih da stadion budu pun jer to može samo dodatno da nas motiviše. Poznajem igrače Portugala, kao i teren na kojem ćemo igrati. Razgovarao sam s prijateljima koje imam tamo, svi kažu da je kvalitet Srbije veći od rezultata koji su iza nas. Portugalce predvode Ronaldo i Kvarežma, oni su glavni, ali verujem da možemo do dobrog rezultata - rekao je Marković.

Brzina je vrlina... Marković
Brzina je vrlina... Marković

Iz busa u avion... Ćurčić
Iz busa u avion... Ćurčić

Jagma za ulaznicamaSRBIJU ČEKA 65.000 PORTUGALACAUtakmica Portugal - Srbija izaziva veliko interesovanje! Dva dana pre meča prodato je više od 50.000 ulaznica, a domaćini najavljuju da će i preostalih 15.000 planuti do nedelje. Prema informacijama koje stižu iz Lisabona, stadion Luž biće ispunjen do poslednjeg mesta na meču protiv Srbije. Zanimljivo je da se cene ulaznica kreću od 10 do 20 evra, što je izuzetno povoljno za standard na Pirinejima. Odličnoj prodaji karata doprinele su i izjave iz tabora domaće selekcije, iz kojeg svi uglas ističu da će pobediti Srbiju.Lep gestMATIĆ DAO POLICAJCU MAJICU ČELSIJAReprezentativci Srbije bili su u centru pažnje na aerodromu „Nikola Tesla“. Tako je Nemanji Matiću prišao jedan policajac i posle kraćeg srdačnog razgovora dobio je majicu Čelsija na poklon od srpskog asa. Usledilo je rukovanje i želja pripadnika bezbednosti da se Matić zajedno sa saigračima vrati iz Lisabona sa tri boda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track