MIČEL DONALD ZA KURIR: Plač bebe mi ne smeta da dajem golove
Foto: Saša Pavlić

Prelomio meč protiv Vojvodine

MIČEL DONALD ZA KURIR: Plač bebe mi ne smeta da dajem golove

Fudbal -

Spavao sam dobro pred utakmicu jer sam bio u karantinu, našalio se Mičel i istakao da je on ipak najsrećniji kad je sa suprugom i ćerkicama

Mičel Donald jedan je od junaka derbija s Vojvodinom (4:1), posle kog se Zvezda vratila na čelo Superlige.Uvek vedri Holanđanin otkriva za naš list da mu plač tromesečne Džeje i jednoipogodišnje Zulej nisu smetali da se dobro naspava i koncentriše na važnu utakmicu.Kao u Ajaksu- Dobro sam spavao pred utakmicu s Vojvodinom. Bio sam u karantinu (smeh)... Šalu na stranu, nemam tih problema. Mojoj supruzi dugujem veliku zahvalnost jer dobro brine za naše ćerkice - otkrio je Donald.Mičel je u maniru rasnog centarfora postigao drugi gol za Crvenu zvezdu. Imao je igrača na leđima, kada je vrhom kopačke precizno sproveo loptu u mrežu na asistenciju Džona Ruiza.- Izuzetno važan gol za nas jer smo tako prelomili utakmicu. Kada sam bio mlađi, u Ajaksovoj školi fudbala sam igrao na mestu napadača. Nisam zaboravio da koristim nogu u takvim situacijama za gol. Odreagovao sam baš napadački. Nadam se da je bilo dobro. Ipak, više volim da postignem gol iz daljine. Meni je od ovog protiv Vojvodine draži onaj gol koji sam dao Ludogorecu.Biće još golovaHolanđanin je pružio veliku podršku saigraču Ugu Vijeiri, koji se propisno ispromašivao protiv Vojvodine. Na kraju se i našalio na njegov račun.- Da sam bio na Ugovom mestu, dao bih sigurno pet golova (smeh). Ma šalim se. Neće ga gol, ali smatram da će mu se sve to vratiti - zaključio je Donald.

Čestitka iz LiverpulaZvao mali brat GrujaPosle derbija s Vojvodinom Mičelu Donaldu došao je poziv iz Engleske, iz Liverpula.- Zvao me je moj mali brat! Redovno se čujem s Markom Grujićem. Drago mu je što smo pobedili i što smo opet prvi na tabeli - istakao je Holanđanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track