MIJAILOVIĆ: Zvezda nije obaveštena o bilo kakvoj tužbi
Foto: Nebojša Mandić

Izborna procedura nije ugrožena

MIJAILOVIĆ: Zvezda nije obaveštena o bilo kakvoj tužbi

Fudbal -
Pojedini mediji preneli su da su četvorica simpatizera Crvene zvezde sa plaćenom članarinom navodno podneli tužbu Prvom opstinskom sudu u Beogradu i da zahtevaju poništavanje zakazanih predsedničkih izbora u klubu

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je danas da crveno-beli nisu obavešteni o bilo kakvoj tuzbi protiv kluba, vezano za izbornu proceduru.

"Izborna komisija i svi ostali organi maksimalno su angazovani da sve radnje koje prethode izborima proteknu u najboljem redu i u interesu Crvene zvezde. U slučaju da tužba koju pominju pojedini mediji stvarno postoji, pravni zastupnici naseg kluba će u redovnoj proceduri dokazati da je Pravilnik o izborima koji je usvojio nas Upravni odbor ipak najbolji mogući pravilnik, s obzirom na mnoge nepravilnosti koje su se dešavale od trenutka kada su izbori najavljeni", rekao je Mijailović.

On je istakao da sve strukture unutar kluba izražavaju zadovoljstvo zbog devete uzastopne pobede u Superligi Srbije i u potpunosti se okreću rešavanju problema vezanih za monitoring UEFA oko licence za evropska takmičenja.

Izbori za predsednika FK Crvena zvezda zakazani su za 11. oktobar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track