MUSLIN PRATI DEŠAVANJA NA JNA: Samo Bjeković Partizan spasava
Foto: Profimedia

SELEKTOR

MUSLIN PRATI DEŠAVANJA NA JNA: Samo Bjeković Partizan spasava

Fudbal -

Jedino on može da stvori jake crno-bele, a to je onda dobro i za Crvenu zvezdu, kaže nekadašnji trener crveno-belih, koji figurira kao prvi pik za mesto selektora reprezentacije

Nekadašnji trener Crvene zvezde i najozbiljniji kandidat za preuzimanje funkcije selektora Srbije Slavoljub Muslin smatra da bi dolazak Nenada Bjekovića na čelo Partizana bio prava stvar.Iako na prvi pogled iznenađuje to što bivši trener crveno-belih uopšte prati dešavanja u Humskoj, ukoliko se pogleda malo šira slika, dolazi se do logičnog objašnjenja.- Nenada Bjekovića poznajem dugo, još iz vremena dok sam bio trener Zvezde, i znam koliko nam je Partizan u tom periodu bio ozbiljan rival. On je neko ko ume da vodi klub, pokazao je to mnogo puta i sasvim sam siguran da može da izvuče Partizan iz krize u kojoj se nalazi. Možda je i jedini koji to može u ovom trenutku, pa nije ni čudo što postoji inicijativa da se vrati u klub - kaže Muslin i dodaje:- Mnogo puta je rečeno da bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde i zbog toga bih voleo da Nenad Bjeković preuzme klub iz Humske. Večiti rivali moraju da budu jaki kako bi se takmičili i terali jedan drugog da napreduju.Do pre nekoliko dana dva velika prijatelja Nenad Bjeković i Žarko Zečević bili su na suprotnim stranama, što za Slavoljuba Muslina predstavlja iznenađenje, mada poslednjih dana ima sve više nagoveštaja da bi njih dvojica mogli da naprave neku vrstu sporazuma.

- Naravno da sam iznenađen zbog pomenute situacije. Sve ono što sam rekao za Nenada Bjekovića mislim i za Žarka Zečevića. Njih dvojica su sjajno vodili Partizan, stvarali su nam mnogo problema i bez obzira na to što dolazimo iz suprotnih tabora - kaže Muslin.

Vraća se… Nenad Bjeković
Vraća se… Nenad Bjeković

Odgovor kritičarimaOPTUŽBE IZ RUSIJE SU SMEŠNEPre izvesnog vremena fudbaler Oleg Samsonov je za ruske medije izjavio da Slavoljub Muslin pravi razne kombinacije sa igračima koje dovodi u klub, a sada je tu priču potvrdio još jedan igrač, Georgi Pejev. Međutim, iskusni stručnjak još jednom odbacuje te tvrdnje.- To je smešno. Pa to je igrač koji ne može da se pomiri s tim da je rezerva i onda pravi razne probleme. Tako je bilo dok sam ja vodio Amkar, a tako je i sada. Jedan Toti je rezerva i ne vidim razlog zašto ne bi bio i Pejev. Te priče su najobičnije gluposti i ne bih ih komentarisao - kaže Muslin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track