MURINJO: Ako me Čelsi otpusti, oteraće najboljeg trenera kog je ikad imao
Foto: Reuters

Portugalac ne vidi svoju krivicu

MURINJO: Ako me Čelsi otpusti, oteraće najboljeg trenera kog je ikad imao

Fudbal -
Portugalac je ovog leta potpisao novi četvorogodišnji ugovor i pred početak sezone je govorio da želi da izgradi dinastiju u klubu

BEOGRAD - Trener Čelsija Žoze Murinjo oštro je kritikovao sudije u Premijer ligi posle današnjeg poraza njegovog tima od Sautemptona 1:3, rekao je da je siguran da će njegova ekipa završiti među prva četiri na tabeli i ocenio da bi eventualnim otkazom njegov klub "otpustio najboljeg trenera koga je ikad imao".

"Imam veliku sujetu i mislim da sam najbolji. Boli me što prolazim kroz svoj najgori period u Čelsiju. Ne bežim. Ako klub želi da me otpusti, moraće da me otpusti. Siguran sam da ćemo biti među prva četiri na tabeli. Ako me Čelsi otpusti, otpustiće najboljeg trenera koga je ikad imao", rekao je Murinjo.

Portugalac je ovog leta potpisao novi četvorogodišnji ugovor i pred početak sezone je govorio da želi da izgradi dinastiju u klubu, ali je ekipa u prvih osam kola pretrpela četiri poraza i zabeležila samo dve pobede.

"Baš je loš ovo trenutak za nas. Iskreno, ne bi trebalo da se plašimo. Sudije se plaše da odlučuju u korist Čelsija. Ako Fudbalski savez želi da me kazni zbog ovih komentara, neka me kazni", rekao je Murinjo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track