NA FIFI GA POBEĐUJE: Mesi spreman za obračun s Kun Aguerom i na terenu
Foto: Reuters

Udariće prijatelj na prijatelja

NA FIFI GA POBEĐUJE: Mesi spreman za obračun s Kun Aguerom i na terenu

Fudbal -
Prošle godine je Mesi postigao dva gola u dve pobede Barselone protiv Sitija koja je ukupnim rezultatom 4:1 prošla u četvrtfinale

Voljom žreba u osmini finala Lige šampiona igraće Barselona i Mančester Siti. To znači da ćemo gledati obračun dvojice najboljih argentinskih fudbalera, Lionela Mesija s jedne i Serhija Kun Aguera s druge strane.

Kao i prošle godine, ove dve ekipe igraće u ovoj rundi Lige šampiona. Prošle godine je Mesi postigao dva gola u dve pobede Barselone protiv Sitija koja je ukupnim rezultatom 4:1 prošla u četvrtfinale.

Serhio Kun Aguero je trenutno najbolji strelac "Građana". Zbog povrede ga neće biti mesec i po dana, ali će biti spreman za sredinu februara i obračun sa Barselonom i najboljim drugarom Mesijem.

"Radujem se drugoj fazi Lige šampiona. Biće posebno zadovoljstvo igrati protiv mog prijatelja Serhija Aguera kojeg uvek pobeđujem na FIFA igrici, ali videćemo kako će biti na terenu", napisao je Mesi na Fejsbuku.

Najbolji fudbaler Barselone time je aludirao na činjenicu da su cimeri u reprezentaciji Argentine i da slobodno vreme na pripremama uglavnom provode igrajući ovu igricu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track